© privat

"Disse tendenser spottede jeg til Copenhagen Fashion Week"

Copenhagen Fashion Week bød på masser af inspirerende modeshows. Vores Assisterende Moderedaktør Caroline Harbro så med fra første række, og har samlet sine favoritter fra ugen der gik.

Copenhagen Fashion Week er veloverstået, og det har ikke så overraskende været en uge fyldt med masser af inspiration til garderoben - både nu og til næste sæson. Assisterende Moderedaktør på Costume, Caroline Harbro, viser her sine absolutte favoritter fra ugens løb.

© cphfw / James Cochrane

Den smukkeste kjole

“Kjolen fra OpéraSport er asymmetrisk, sexet og elegant – what’s not to like? Den fine gule farve og de små sløjfer, der samler den fortil, er klart den smukkeste indpakning jeg har set.”

© cphfw / Anastasia Fedoseeva

Hår accessories i sølv

"De mange hårklips giver et ekstremt skarpt og dekorativt look i et stramt tilbagetrukket hår – og så er de nemme og billige at få fat i. Selv et par stykker kan give dig looket, som dermed også bliver en smule mere hverdagsvenligt."

© cphfw / James Cochrane

Den klassiske cowboystøvle

"Ganni og cowboystøvlen er efterhånden en kærlighedshistorie, der har stået på i mange sæsoner. Jeg er personligt ret vild med disse støvler – og især i kombination med de fine lyserøde toner."

© Trine Skjøth

Farverig make-up

“Ganni kridtede banen op med friske farver på både runway og modeller. Her set på en af modeugens største stjerner, modellen Mona Tougaard.”

© cphfw / James Cochrane

Denim skirt i maxiudgave

"Man kan hurtigt føle sig en smule formel i en gulvlang nederdel. Jeg elsker den lange denim-nederdel fra Jade Cropper, hvor kanterne er rå og taljen er lav."

© cphfw / Anastasia Fedoseeva

Jo større hjerter jo bedre

"Et hjerte af guld, eller sølv, eller stort ihvertfald. De fineste accessories jeg har set denne uge har været formet som hjerter i alverdens metaller og farver. De ekstra store hjertevedhæng i lædersnor er favorit nr. 1."