Endnu en grund til at glæde sig

Se hvad Marant, Margiela og Acne byder på til foråret. Costumes moderedaktør, Maiken Winther, er taget til modeugen i Paris

© Style.com
1 / 19

Isabel Marant leger som altid med kontrasten mellem det rå og det søde og denne kollektion bestod af massevis af lyserøde flæser og blonder, ultrakorte sexede kjoler med blomsterprint og selvfølgelig masser af sort, jakker med stærke skuldre, læder, flade nitter og pailletter.

© costume.dk
2 / 19

Stylisten Alexandra Carl i smuk kjole, Chanel taske og chunky sko.

© costume.dk
3 / 19

Giorgia May Jagger efter Isabel Marant showet.

© costume.dk
4 / 19

Der er altid kaos efter et show - både modeller og redaktører skal skynde sig videre - modellen Saskia De Brauw hopper på cyklen og undgår at sidde fast i trafikken.

© costume.dk
5 / 19

Næste show på planen er Sonia Rykiel, der inviterer indenfor på Sorbonne. En smuk location, der blev lyst op på den mest fantastiske måde, mens gæsterne sippede champagne frontrow.

© Style.com
6 / 19

Sonia Rykiel spår masser af glitter samt fine farver som himmelblå, fersken, rose og lemonade. To farvede fluffy pelsstolaer, solbriller prydet med glimtende sten og guldsko.

© costume.dk
7 / 19

Lædersmækbukser og en hvid sweat kombineret med runde solbriller og en taske med nitter.

© Style.com
8 / 19

Vanessa Bruno lagde ud med at spille Sonic Youth's 'Bull in the Heather' og er blevet inspireret af bandet til sæsonen print-miks. Stærke farver som orange, rød, blå og dyb grøn, geometriske mønstre, sommerfugleprint, blomster og zebra striber. Stumpede toppe, overalls, trenchcoats og cropped bukser.

© costume.dk
9 / 19

Pernille teisbæk i grå fra top til tå.

© costume.dk
10 / 19

Blomsterprintet bomberjakke med en farverig Proenza Schouler taske.

© costume.dk
11 / 19

Hvid med et strejf af farverigt mønster.

© Style.com
12 / 19

Maison Martin Margiela har deres helt eget take på dreng møder pige tendensen, som vi ser alle vegne. Her møder dreng en glimtende showpige. Dele af kollektionen består af pinstripe bukser, omvendte blazer jakker, veste og lange læderjakker...

© Style.com
13 / 19

... Andre dele af kollektionen er fyldt med farverige funklende sten, korsetter, bustiers og aftagelige ærmer.

© costume.dk
14 / 19

På besøg hos Dries van Noten for at tage et nærmere kig på kollektionen. Her det perfekte miks af en guld flæsenederdel og en cosy strik.

© costume.dk
15 / 19

Farverige slangeskindstasker, der får en til at drømme om sommer (Dries van Noten).

© Style.com
16 / 19

Viktor & Rolf har det altid med at vælge et tema og sådan var det også denne sæson. Set-designet var en hvid mur og musikken var en cover-version af Pink Floyd's 'Another Brick in the Wall' og kollektionen legede da også med versioner af en skoleuniform. Dekonstruerede blazere, plisseringer, drengede shorts og vidde nederdele.

© costume.dk
17 / 19

Cool i Acne på vej til Acne-show.

© Style.com
18 / 19

Bare fordi Acne har flyttet deres show til Paris, skal man ikke glemme, at det er et svensk mærke. Dagens show startede med en meget høj version af den svenske 'Till Havs' sunget af forsangeren fra The Hives. Det var nok mest det svenske og skandinaviske publikum, der fangede referencen, men underholdende var det. Derefter kom modellerne ned ad catwalken i en utrolig fart iført en kollektion med referencer til havet, workwear og søens folk. Farver som hvid, sort, marine, gul og et strejf af sølv dominerede.

© costume.dk
19 / 19

Biker chik.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev