Få looket fra By Malene Birger

L'Oréal Paris stod for looket ved By Malene Birgers SS17-show. Bliv guidet af makeupartist Sine Ginsborg til de smukke læber og lange vipper lige her

Backstage Beauty: By Marlene Birger © L'Oréal Paris // Marie Hindkær
1 / 3

Let børstede bryn, definerede vipper og bærrøde læber. Vi var med backstage hos By Malene Birger, da det danske modehus i sidste uge viste sin SS17-kollektion frem. “Jeg er inspireret af 1940’ernes Hollywood-diva, men i en mere nutidig version,” fortalte makeupartist Sine Ginsborg, der stod bag looket, backstage.

Her deler hun ud af sine tips til, hvordan du kan gøre hende kunsten efter.

Backstage Beauty: Mascara © L'Oréal Paris // Marie Hindkær
2 / 3

Hvilket produkt er det vigtigste for looket?

“Mascara. Brug ekstra meget ude på den sidste tredjedel af øjet. Det skaber en illusion, hvor øjet synes større og mere mandelformet. Læg et enkelt lag mascara på de øverste vipper, og læg derefter fem ekstra lag på den yderste tredjedel af vippekanten.

Det gør ikke noget, at det klumper lidt, men jo finere lag, du lægger, desto mindre klumper vipperne.”

Sine Ginsborg brugte Volume million lashes fatale fra L’Oréal Paris. Den nye mascara er endnu ikke i butikkerne, men du kan få looket med Volume million lashes so couture.

Backstage Beauty: Læberne © L'Oréal Paris// Marie Hindkær
3 / 3

Og hvad med læberne?

“Læberne er duppet med læbestift, men kun på midten af læberne.Dup farven på med fingrene i stedet for at tegne læben op. På den måde får du et mere naturligt look.”

Prøv Infallible matte i 004 oops i pink it again fra L’Oréal Paris.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev