Stine goya hår og makeup
© Elisabeth Eiby

Få looket fra Stine Goyas show

Skødesløst hår og naturlig makeup. Bliv guidet til at skabe det smukke look fra Stine Goyas catwalk derhjemme

13. august 2018 af Marie Alkestrup

Modeugen er slut for denne gang, og vanen tro bød den både på stilfulde gæster, nye tendenser og smukke skønhedslook. 

Costumes skønhedsredaktør, Marie Alkestrup, var backstage med Mac inden Stine Goyas spektakulære show, hvor hun talte med Macs Key makeupartist Marie Thomsen om de nye makeuptendenser, og Key hårstylist Cim Mahony fra studio Cim Mahony om fremtidens frisure. 

Stine Goyas modeller havde en naturlig, diskret øjenmakeup og mat hud. 

© Stephanie Lou

Farvel til highlighter

Makeuppen til Stine Goyas show bestod af mat hud og glansfulde sølvøjenlåg. Her var hverken blush eller highlighter, som ellers har været nogle af 2018’s dominerende makeuptendenser. Fravalget af blush og skinnende highlighter var meget bevidst, forklarer makeupartist Marie Thomsen, da vi fremadrettet kommer til at se langt mindre shine og røde kinder til fordel for en simpel, mat hud.

Sådan får du mat hud

Det matte look handler mere om hudpleje end om makeupprodukter, ifølge Marie Thomsen. For at opnå looket skal du starte med at bruge en matterende fugtighedscreme eller primer, dernæst en oliefri foundation, og afslutningsvist Macs Prep+prime fix + matte-spray. Sprayen giver huden et mat look uden at se tung og pudret ud. Den er desuden smart at have med i tasken, så du kan friske huden op med et par sprøjt i løbet af dagen.

Smukt og skødesløst hår inspireret af 70'ernes frisurer. 

© Elisabeth Eiby

Lækkert hår

Håret til Stine Goya var løst med et smukt fald. Hårstylist Cim Mahony forklarer, at frisuren var inspireret af 70’ernes hår, men med et mindre perfekt udtryk end dengang. 

Sådan gør du

For at skabe Stine Goyas skødesløse frisure skal du starte med at føntørre håret med Protein spray fra Less is More, som giver et blankt og sundt udseende hår. Dernæst skal det øverste af håret løftes en anelse ved hjælp af et krøllejern, så du får volumen i toppen af håret, men ikke krøller i enderne. Derfor skal du starte med at krølle håret fra hovedbunden og stoppe på midten af hårets længde. Sæt dernæst krøllen fast med et spænde i en halv time, før den skal børstes ud, og efterlader dig med et smukt fald i håret.

Håret er blevet krøllet og sat fast med spænder, hvor det skal sidde i en halv time.

© Marie Alkestrup

Spænderne tages ud og håret reddes igennem af frisør og hårstylist Cim Mahony.

© Marie Alkestrup

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste