Gadestil hos Mads Nørgaard

Da Mads Nørgaard showet løb af stablen i sidste uge, var det med fokus på det personlige udtryk og street castede modeller fra gaden. Kom med backstage

1 / 3

Mads Nørgaard havde teamet op med den talentfulde hårstylist Cim Mahony, som ikke har lavet show på den danske modescene længe, da han har travlt i udlandet. Ideen bag looket var et råt, bandeagtigt udtryk, hvor fokus var på at fremhæve modellernes personlige udtryk uden at ændre for meget.

“Jeg er inspireret af rockabillystilen og Elvis, hvor håret er højt og tilbagestrøget. Som hvis du kører hånden igennem håret, og det bliver der,” forklarer Mads Nørgaard.

Individualisme
2 / 3

Individualisme

Inden showet street castede mærket 40 personer fra gaden med hvert sit individuelle look. Cim Mahony kiggede på hver enkel person for at vurdere, hvilket hår der passede bedst til netop deres type - men mange gjorde han slet ikke noget ved.

“De var så fede i sig selv, at jeg ikke behøvede at ændre noget som helst,” fortæller Cim Mahony.

Foruden de 40 street castede drenge og piger, var der også 18 modeller til showet, som alle fik ens look, så de lignede nogen fra samme gadebande.

Key produkter til showet
3 / 3

Key produkter til showet

1 // Der er brugt en traditionel skum med masser af hold for at sikre, at det forreste af håret sidder højt.

Tecni.art full volume mousse, L'Oréal Professionnel 185 kr.

2 // Cim Mahonys favoritprodukt er mest til drengene, hvor der er brugt en gele for at give hold under føntørring. Den giver håret en daggammel fornemmelse, så det sidder bedre.

Tecni.art wild stylers scruff me, L'Oréal Professionnel 185 kr.

3 // Især på de street castede modeller har Cim Mahony brugt tørshampoo for at bevare deres naturlige look, men pifte det lidt op og få strukturen frem i håret.

Tecni.art fresh dust, L'Oréal Professionnel 185 kr.

4 // Til sidst er der brugt en masse hårlak for at holde frisuren på plads og give håret finish.

Infinium, L'Oréal Professionel 199 kr.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev