HVAD ER DIN INSPIRATION FOR DIN SS17-KOLLEKTION?
“Kollektionen hedder ‘Salami – The Kitchen of The Non Existing’.
Salami-idéen kom fra et kunstprojektet i Køln i samarbejde med Gallery Ruttkowski 68, hvor vi lavede store vægtæpper med udgangspunkt i charcuterie.
Her fik jeg en morgen idéen til at lave det store pølsebord som vægtæpper. Måske kan vi lave en stor pølsefabrik som omdrejningspunkt for showet. Det genererede idéen til kollektionen!
Den blev så taget videre, vi beskæftigede os med menneskets konstante modstridende valg, som vækker følsomhed, moral og begær – og den seneste sundhedsmæssige trend versus at lade en selv gå til hedonistiske nydelser.”
HVAD ER DET VILDESTE/SVÆRESTE, DU HAR KASTET DIG UD I?
“At være far – så generelt det at guide og opfostre, lære og give fra sig. Det giver sig også til udtryk, når man skal lære fra sig generelt. At være leder af en virksomhed, holde en virksomhed kørende i næsten to årtier, samtidig med at bibeholde gejsten og passionen, og være chef og leder og holder personalet glade, det er en svær balance.
Det er de mange projekter, som sørger for at bibeholde integrationen og passionen, det er jo den, der driver værket.”
ER DU NOGENSINDE NERVØS FOR, HVORDAN DINE KOLLEKTIONER MODTAGES?
“Jeg var mere nervøs, da jeg var lidt yngre, men med alderen har jeg lært at kende mig selv lidt mere, og stole på mine egne valg og finde ro i dem. Men lidt nervøs er man jo altid, det forsvinder nok aldrig.”
HVAD ER SÆRLIGT VED DEN KØBENHAVNSKE MODEUGE?
”København er hjemmebanen og familie og venner er der. Det er jo min base. Jeg glæder mig altid helt enormt til showet i København!”