Her er dine musthaves til foråret

Chefredaktør, Rikke Amtorp Christensen, har været i London for at kigge nærmere på de fantastiske kollektioner fra Mulberry og Burberry Prorsum. Glæd jer til et farverigt og romantisk forår

© costume.dk
1 / 7
Mulberry © Costume
2 / 7

Mulberry

Mulberry inviterede i søndags til afternoon tea i deres imponerende showroom i South Kesington. Temaet var intet mindre en super romantisk, og det var svært ikke at forelske sig i de smukke blonder og det feminine print.

Mulberry © Costume
3 / 7

Mulberry

Yndlingstasken til foråret er den nye delphieduo, der kommer i tre størrelser. Tasken kan vendes og disse 2 modeller kommer blandt andet med fake snake på den ene side og blødt ruskind på den anden. De fås både med kæde og rem.

Burberry Prorsum © Costume
4 / 7

Burberry Prorsum

Mandag inviterede Burberry Prorsum til modeugens mest eftertragtede show i Kesington Gardens, og dagen efter gik turen til showroomet på Horseferry Road.

Christopher Bailey har kaldt sin kollektion The Birds and the Bees, og det ses ikke mindst på de overdrevne sommerfugleprint og bierne, der er tegnet i hånden. Sæsonens nye taske hedder også noget så fint som Bee Bag.

Burberry Prorsum © Costume
5 / 7

Burberry Prorsum

Der var masser af farver og mønstre på de klassiske trenchcoats.

Burberry Prorsum © Costume
6 / 7

Burberry Prorsum

Yndlingsaccessoriet fra kollektionen er de cool sneakers, som både kommer med grønne og røde striber.

Burberry Prorsum © Costume
7 / 7

Burberry Prorsum

De to smukke piger, der begger repræsenterer Burberry, Line Blomqvist (tv.) og Holly Power (th.).

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev