© Victor Jones

Her er modeugens største streetstyletrends

Sidste uge stod i modeugens tegn og gaderne var fyld med smukke og stilbevidste showgæster. Vi har samlet ugens største streetstyletrends her

Under Copenhagen Fashion Week i sidste uge var det ikke udelukkende look fra catwalken, der inspirerede os. Også stilen på gaden var helt særlig. Vi har fundet de fem største største streetstyletrends.

1. Rå møder feminin

En af de største streetstyletrends er at mikse et hårdt look med nogle feminine og rene linjer.

Brug eksempelvis en læderkjole med fine blomsterbroderier, ødelagte jeans med yndige stiletter, en nederdel stylet med en trashy sweatshirt, eller en kjole udover et par hullede jeans.

Sådan et look giver dig det bedste fra to verdener.

© Victor Jones
© Victor Jones

2. Denim, denim, denim

Vi bliver aldrig trætte af den gamle klassiker. Både de helt skarpt skårne jeans uden vask og de forvaskede og hullede styles var at finde overalt i streetstylebilledet.

Der var denim på alt fra jeans til lange frakker.

© Victor Jones
© Helena Lundquist

3. Tern

Hvis der er én ting, der særligt har hittet denne sæson, er det tern. Det var især de klassiske tern, som fyldte gadebilledet.

© Victor Jones
© Victor Jones

4. Hættetrøjer

Gaden var også fyldt med hættetrøjer og i det hele taget oversize tøj, som man kan gemme sig i.

De seje hættetrøjer giver dig et råt look, og så kan hættetrøjen styles med mere feminine items for at kombinere flere af de store streetstyletrends.

© Victor Jones
© Victor Jones

5. Lange frakker

Den sidste store trend, som gik igen, var den lange frakke. Flere bar det smukke overtøj i fine snit. Både helt simple og klassiske, men også modeller med pels, cool bælter og mønstre samt lange dunjakker optrådte i gadebilledet.

© Victor Jones
© Victor Jones
© Victor Jones