Highlights fra London Fashion Week

London modeuge er slut og her giver vi dig nogle af de bedste shows fra den britiske catwalk

Burberry Prorsum © Style.com
1 / 8

Burberry Prorsum

Burberrys kollektion var en leg med farver og håndmalede mønstre. Silhuetten var lang og taljen smal. Der var noget sensuelt og let over kollektionen med dens lag på lag løse boholook med flortlette kjoler og tørklæder mikset med en mønstret nyfortolkning af trenchcoaten. Det største musthave fra kollektionen må være jakken eller de farvestrålende kapper.

Topshop Unique © Style.com
2 / 8

Topshop Unique

Nuancer af grå, støvet blå, gul og brun var de dominerede farver på Topshop Uniques catwalk. Skal man beskrive kollektionen med et ord må det være "cozy". Oversize frakker, der glider ned over skulderen, lange midiskirts, pels og tykke sweaters gjorde, at kollektionen så brugbar og behagelig ud, mens blonder og mesh gjorde den feminin.

J. W. Anderson © Style.com
3 / 8

J. W. Anderson

Lange skørte, asymmetriske snit, rullekraver og corsager syet ind i bluser. J. W. Anderson leger med silhuetterne i hans AW14 kollektion. Alt var hevet ud af proportioner og formet på ny, så intet bare var ligetil.

Tom Ford © Style.com
4 / 8

Tom Ford

Lange, stærke silhuetter formet i velour, læder, pels og pailetter. Modellerne bar fiskenet strømpebukser og cowboystøvler, hvilket trak noget af det ladylike ud af den ellers elegante kollektion. Det samme gjorde de vilde sæt i dyreprint og pailetkjolerne med eget navn. Vores favoritter var nogle af de lange velourkjoler eller de skrædddersyede jakkesæt, hvor små jakker blandt andet var kombineret med lange, slanke maxi nederdele.

Preen by Thornton Bregazzi © Style.com
5 / 8

Preen by Thornton Bregazzi

Thornton og Bregazzi legede med print, pels og Darth Vader ved deres fremvisning i London. På mange bluser, skjorte og kjoler var der nemlig tilføjet et Darth Vader hoved - alene eller sammen med print. Ud over det var kollektionen karakteriseret ved dens midi-lange nederdele, taljebælter, viddebukser og en fin detalje med små stramme nederdele over florlette kjoler.

David Koma © Style.com
6 / 8

David Koma

David Koma fulgte i samme fodspor som hans sidste kollektion med bodycon kjoler, skaterskirts og læderitems. Essensen lå i detaljerne: det fine flet i stoffet og udskæringerne var måbende flot lavet. Det bliver spændede at se, hvad han finder på som ny kreativ direktør for Mugler.

Roksanda Ilincic © Style.com
7 / 8

Roksanda Ilincic

Roksanda Ilincics kollektion var et rent kunststykke. Her var brikker af uld syet sammen i forskellige kombinationer og fæstnet i taljen med et bredt guldbælte. Farverne var holdt i beige, blå og bordeaux, hvilket gav noget ro til kollektionen.

Erdem © Style.com
8 / 8

Erdem

Erdem kender vi for hans feminine luksus i blonder, blomster og uovertrufne detaljer. Heller ikke denne gang skuffede han på den front. Kollektionen bestod af både glimtende frakker, baroklignende kjoler og fint blomsterprint. Den var tungere, end den plejer at være, men der var samtidig en lethed i blandt andet det gennemsigtige materialebrug og de åbne ærmer i frakkerne.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev