Highlights fra Milan Fashion Week

Catch op på Milan Fashion Week på 2 minutter – vi har samlet alt det, du behøver at se, her

Højdepunkterne fra MFW © Vogue.com/runway og Costume.dk
1 / 4

Højdepunkterne fra MFW

Milan Fashion Week er ved at lukke og slukke, og på Costume.dk giver vi dig det fulde overblik. Du har under modeugen kunnet følge Costumes moderedaktion på farten i Milano i deres videodagbøger, og du har set den bedste streetstyle.

Her får du de bedste highlights fra modeugen i Milano ...

Gucci SS16 © Vogue.com/runway og Costume.dk
2 / 4

Gucci SS16

For et år siden, var det de færreste der vidste, hvem Alessandro Michelevar, men med sin anden kollektion for Gucci til modeugen i Milano beviste Alessandro endnu engang, at han var den rette mand at sætte på designertronen hos det italienske modehus.

Guccis SS16 er farverig, fyldt med blonder, broderier, glimmer og knælange skørter. På accessory-siden kan vi glæde os til – foruden sjove detaljer som guldfarvede handsker med sten på fingerne og store glimmerbriller – et forår med musthave- sko og tasker i bedste Gucci-stil.

Psst ... Gucci står bag en af efterårets største it-tasker – se med her

Prada SS16 © Vogue.com/runway og Costume.dk
3 / 4

Prada SS16

Ifølge Prada skal dit forår 2016 være stribet. De vertikale linjer i Pradas kollektion gik igen på både jakker, kjoler, sko, tasker og matchende sæt på catwalken.

På Costume har vi forelsket os i de fine, store disco-øreringe, som alle modellerne på catwalken havde i ørene – se bare i videoklippet her, hvor Costumes moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, og assisterende moderedaktør, Anne Mønsted, giver en lille dans med dem på.

Dolce & Gabbana SS16 © Vogue.com/runway
4 / 4

Dolce & Gabbana SS16

Sidste sæson var der babyer på catwalken hos Dolce & Gabbana, og denne gang tog alle modellerne selfies, mens de gik – læs meget mere om Dolce & Gabbanas selfie-modeller her.

Det var imidlertid ikke kun de smartphone-bærende modeller, der fangede alles øjne, men også kollektionen.

Med sætninger som ”Bella Italia” og ”Italia is love”, var SS16-kollektion en hyldest til de to designeres hjemland, Italien.

Psst ... Se også highlights fra New York Fashion Week

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev