Highlights fra New York Fashion Week

Se 14 af de bedste kollektioner fra modeugen i New York

3.1 Phillip Lim © Style.com
1 / 14

3.1 Phillip Lim

Phillip Lim viste en opløftende efterårskollektion, der legede med lyse pasteller og mørke efterårsfarver. Her var oversize statementfrakker, pels, veste, viddebukser og midilængden i fokus.

Proenza Schouler © Style.com
2 / 14

Proenza Schouler

Silhuetten hos Proenza Schouler blev dikteret af store skuldre og smalle taljer suppleret af oversize frakker og smalle bukser. Kollektionens prints var legende og næsten psykadeliske i deres miks.

Victoria Beckham © Style.com
3 / 14

Victoria Beckham

Med sin mand og fire børn frontrow viste Victoria en skarp skræddersyet kollektion, der var mere feminin end den forrige. Knapper var erstattet med guldkæder og hele kollektionen bestod af sort og hvid bortset fra en enkelt rød kjole og rødternet frakke.

Alexander Wang © Style.com
4 / 14

Alexander Wang

De første mange look, som Wang sendte på catwalken var alle grå med fokus på påsatte lommer på kjoler og lårlange støvler, men så udviklede kollektionen sig. Vi så print, klare gule og blå nuancer, strik, overdimensionerede overtøj, oversize læderbukser, læderitems med teddyfor og til sidst ekstravagant paisleyprint. We like!

Diesel Black Gold © Style.com
5 / 14

Diesel Black Gold

Sort, sølv og hvid er alt du behøver til efteråret - det beviste Diesel Black Gold på catwalken. Designer Andreas Melbostad viste os skarpe snit i suits, lavtaljede bukser og jakker tilsat nitter på tætsiddende kjoler, pelsfor i jakker og sølvstrejf.

Hugo Boss © Style.com
6 / 14

Hugo Boss

Det klassiske suit have fået en opdatering af Jason Wu for Hugo Boss. Her så vi lag-på-lag look med mesh under, indsyet mønster og bælter i taljen. Silhuetten var uniformsagtig (men klædelig og feminin), farverne nedtonet og kollektionen var klassisk tiltalende.

Lacoste
7 / 14

Lacoste

Bomberjakker, parkas, sweaters og lårkorte kjoler i sporty silhuetter. Lacoste skuffede ikke for det casual look. Kollektionen var både tiltalende og anvendelig.

Marc Jacobs
8 / 14

Marc Jacobs

Så simpel som kollektionen på catwalken startede, lige så vild sluttede den. Marc Jacobs viste en ekstravagant loungewear kollektion med høje slidser, dybe v-udskæringer og en blød silhuet, der sammen med det bølgende print på de sidste look gav kollektionen et opdateret 70'er feel.

Marc by Marc Jacobs © Style.com
9 / 14

Marc by Marc Jacobs

Luella Bartley og Katie Hillier viste masser af Girl Power på Marc by Marc Jacobs catwalken, hvor drengene var skrottet til fordel for en ren pigekollektion. Kollektionen var en blanding af old school pigeuniformer, ninja, pop og militære look med statements - men det hang sammen og gav mening. Der var noget pigebande over kollektionen, og det hele var bundet sammen af noget London undergrund.

The Row © Style.com
10 / 14

The Row

The Olson Twins var gået all in på oversize i deres efterårskollektion. Midinederdele og skræddersyede jakker fik selskab af overdimensionerede rullekravebluser og kjoler.

Tommy Hilfiger © Style.com
11 / 14

Tommy Hilfiger

Tern, tern, tern. Hilfigers kollektion var inspireret af udelivet med klatreudstyr, skibriller, denim og vestens arbejdstøj. Parkas og kjoler med frynser fik selskab af strikhuer, uldfrakker og veste.

Rag & Bone © Style.com
12 / 14

Rag & Bone

Denim med malerklatter, lumberjack tern, bowlingjakker med navn og nålestriber. Hos Rag & Bone var der noget for enhver smag.

Ralph Lauren
13 / 14

Ralph Lauren

Glamour med stort G. Hos Ralph Lauren så vi lange, slanke silhuetter med pels og silke i form af blandt andet suits og elegante maxikjoler. Farveskalaen var holdt i grå, lavendel, rosa og hvid.

Calvin Klein Collection © Style.com
14 / 14

Calvin Klein Collection

Hvem sagde uld, strik og sweaters? Calvin Klein viste en kollektion, hvor omkring 85% af tøjet var strik. Farverne var holdt i sort, hvid, grøn og brændte røde nuancer.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev