Højdepunkterne fra Alexander Wangs show

Menuen stod på urban grunge, kortfilm og poledance, da Alexander Wang fejrede sit mærkes 10-års jubilæum under NYFW

1 / 5

Den amerikanske modeuge er i fuld gang og det er ikke kun New York-debutanten Givenchy, der tiltrækker sig opmærksomhed.

Også et af NYFW's etablerede indslag, Alexander Wang, sørgede for at folk sent vil glemme hans 10-års jubilæum – ikke mindst takket være en vild efterfest.

Se højdepunkterne fra den amerikanske designers show her.

2 / 5

Vanen tro var der en stjernespækket første række til Wangs show. Denne gang bød gæstelisten blandt andet på navne som Lady Gaga, Mary J. Blige, Kanye West, Nicki Minaj samt Kylie Jenner, Bella Hadid og deres respektive kærester, Tyga og The Weeknd.

3 / 5

Alexander Wang havde hentet inspirationen til sin kollektion på gaden i New York. Stemningen i tøjet var urban grunge, som blev blandet med Wangs vanlige sportsinspiration. Tænk masser af mesh, læder, revet denim og nitter.

4 / 5

Efter den sidste model var trådt af catwalken, viste Wang en kortfilm med et retrospektiv af sin karriere for at fejre sit modehus' 10 succesfulde år i branchen.

5 / 5

Og efter det officielle show var veloverstået, gik bagtæppet op og afslørede en privat klub med poledancere og liveoptrædener fra blandt andre Lil Wayne og Tinashe, der dannede rammerne for en – eftersigende – vild efterfest.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev