Kom tæt på modeugens store smykkeunivers

Smukke smykker i Østens guld eller fra Nordens natur. The Jewellery Room sluttede modeugen af med et brag af en smykkeudstilling fyldt med danske talenter.

Under CPHFW i sidste uge var Costume forbi The Jewellery Room, der har været en fast del af den københavnske modeuge siden 2013.

The Jewellery Room er et inspirerende smykkeunivers, der bakker op om nye talenter og samtidig viser designs fra Danmarks største og mest integrerede smykkebrands.

The Jewellery Room

Hos The Jewellery Room møder vi up-and-coming smykkedesignere som Orit Elhanati, Katrine Kristensen og Ninna York, men vi møder også de helt store smykkebrands såsom Georg Jensen, Ole Lynggaard Copenhagen og Pandora.

Om sammensætningen af de små og store brands siger Eva Kruse, adm. direktør i Danish Fashion Institute, følgende:

”Det er beundringsværdigt at se, hvor meget solidaritet, der er i smykkebranchen. Når et af verdens største smykkebrands er med, er det jo nok ikke fordi, det er et must for dem set med salgsbrillerne på, men snarere et tegn på, at de bakker op om et vigtigt initiativ, der er med til at fremme hele den danske smykkebranche samlet set.”

Denne modeuge mødte gæsterne en blanding af organiske designs i guld inspireret af såvel Østens mystik som Nordens natur, markante manchetarmbånd og ringe oversået med glitrende sten og ikke mindst innovative næseringe samt ankelsmykker.

Se flere billeder fra smykkeudstillingen nedenfor.

Ole Lynggaard Copenhagen

Orit Elhanati

Shamballa Jewels

Herover er det Ole Lynggaard Copenhagen, Orit Elhanati og Shamballa Jewels.