Modeuge: Ganni og Saks Potts byder på åbne events for dig under CPHFW17
© Ganni / Saks Potts

Kom til events med Ganni og Saks Potts

Copenhagen Fashion Week løber af stablen denne uge, og i den anledning inviterer to af landets mest populære brands til ekstraordinær shopping

I denne uge vil Københavns gader myldre med fashionable mennesker, da det igen er blevet tid til Copenhagen Fashion Week. Selvom begivenheden hovedsageligt er en lukket modefest, er der heldigvis også spændende arrangementer, der er åbne for alle.

Ganniog Saks Potts står for to af ugens bedste events, som du kan læse nærmere om herunder.

Psst ... Har du set sæsonens it-sneakers fra Acne Studios

Ganni

Under modeugen vil Ganni lancere en pop-up shop kaldet The Fruit Shop. Her vil du kunne få limited edition T-shirts med det populære frugtprint, søde frugtgadgets, accessories og en eksklusiv kollektion af unik keramik. Det er den amerikanske kunstner Jessica Hans, der er skaberen af den farverige og fantasifulde keramik, som er designet specielt til Ganni. Kollektionen inkluderer både tallerkener, kopper og fine vaser.

“Vi ville gerne skabe noget anderledes, noget vi aldrig havde prøvet før, og derfor kom vi på idéen omkring et univers bestående af frugt og farver. Et sjovt lille sted, hvor der udstilles limited edition design, og hvor du kan komme forbi og opleve Ganni på en helt ny måde,” siger Ditte Reffstrup, Kreativ Direktør hos Ganni, i en pressemeddelelse om The Fruit Shop.

Du finder The Fruit Shop på Ny Østergade 15, 1101 København K og butikken vil være åben fra tirsdag 8. august til lørdag 19. august fra klokken 10 til 18.

Ganni - få eksklusivt tøj under modeugen

Et lille udsnit af Jessica Hans' smukke keramik, der er skabt specielt til Ganni.

© Ganni

Saks Potts

Er du fan af mærket Saks Potts, har du måske allerede set deres bjergtagende kampagnebilleder med danske Nadja Bender i front for kollektionen Collection 7 Swiss.

Indtil videre har vi kun set billeder af det smukke tøj, men på fredag byder Saks Potts i samarbejde med butikken Holly Golightly indenfor til lanceringen af den længe ventede kollektion. Her vil være både drinks, musik og ikke mindst smukt tøj.

Det foregår fredag 11. august i Holly Golightly på Store Regnegade 2, 1110 København K fra klokken 15 til 19.

Smukke Nadja Bender er kampagnemodel for Saks Potts nye kollektion Swiss.

© Saks Potts