Live fra Cheap Monday i Stockholm

Få eksklusivt muligheden for at komme med til Cheap Mondays modeshow i Stockholm i eftermiddag her på Costume.dk

Som I måske ved, er der disse dage modeuge i vores skandinaviske nabolands hovedstad, Stockholm. Men for de flestes vedkommende er sommerferien for længst forbi, og det betyder, at det er de færreste af os, som kan trække i vores stiveste puds og se på langbenede modeller og smukke kollektioner på runwayen i Sverige.

Selvom du sidder hjemme hos dig selv, kan du få en lille smag på den svenske modeuge her på Costume.dk. Vi giver dig nemlig helt eksklusivt adgang til det populære brand Cheap Mondays show under modeugen i eftermiddag via livestreaming her på sitet.

Modeshowet starter kl. 16.30 dansk tid - og du kan godt glæde dig, for det bliver noget helt særligt. Showet foregår i den flotte Forgréska Badat, som er en smuk svømmehal i hjertet af Stockholm. Uden at afsløre for meget kan vi løfte sløret for, at finalen på showet bliver meget spektakulær.

Ifølge Cheap Monday-designeren, Frida Hofslagare, kan vi se frem til: “Dinosaurer, springvand og kaos!”. Sounds good?

Så hop i dit mest fashionable outfit, pop en flaske champagne og se med på Costume.dk i dag 27. august kl. 16.30, hvor du helt eksklusivt kan opleve Cheap Modays modeshow live.

Klik på linket og se Cheap Monday showet live fra Stockholm!

http://bon.se/share?embed=video&vid=52688”>