© Lifestyleasia.com

Livestream Hermés-showet

Find dig til rette på første række, når Nadège Vanhee Cybulski viser sin første kollektion for Hermès direkte fra Paris her på Costume.dk

Tilbage i sommeren 2014 blev det offentliggjort, at Christophe Lemaire, efter fire år hos Hermés, skulle forlade pladsen som chefdesigner for womens ready-to-wear til fordel for Nadège Vanhee Cybulski - en kvinde hvis CV inkluderer stillinger hos intet mindre end Céline, Maison Martin Margiela og senest som chefdesigner for womenswear hos Olsen-tvillingernes succesbrand The Row.

Her på Costume-redaktionen har vi derfor store forventninger til den debutkollektion, som skal vises i dag ved Paris Fashion Week, og vi skal uden tvivl sidde med på allerførste række, når Hermés-showet bliver vist i dag 9. marts klokken 16.30 dansk tid (Obs! Der kan være lidt forsinkelse). Mens vores moderedaktør Thora er taget til Paris for at se showet, så indtager resten af redaktionen førsterækken foran vores computere herhjemme i Danmark med en direkte livestream af showet, og du kan komme med! Streamingvideoen, som vi har fået lov til at vise her på Costume.dk, finder du herunder, og den starter selv, ligeså snart showet går i gang.

God fornøjelse!