Luna Klestrup: Det bedste blev gemt til sidst

Modeugen blev afsluttet med et brag af confetti og sommerfugle til et show, som endte med at blive dagens højdepunkt ifølge Costumes SoMe og Community Manager, Luna Klestrup.

Hvad har du haft på i dag?

"Jeg har igen i dag haft flere forskellige outfits på. Jeg startede dagen ud med et outfit i mørkeblåt denim fra Tomorrow Denim, og derefter skiftede jeg til et sæt fra Holzweiler i hvidt blødt materiale. Jeg har også haft mine nye Adidas sneakers på i olivengrøn, og et par sneakers fra Alex Arigato – de hedder Marathon Runners."

Har du en sjov anekdote fra i dag?

"En sjov anekdote fra i dag er helt sikkert da min chef, Camilla Frank, spørger fra bagsædet af bilen (imens hun snakker i telefon med hendes søn): 'Har Chef fået kylling?'. Jeg troede ikke mine egne øre – men fandt så ud af, at hun snakkede om hendes søns pindsvin, der hedder Chef, som jeg egentlig troede var en pungrotte. Grinte meget og højt!"

Hvilket show har overrasket dig mest?

"Det har helt sikkert været Ganni's show, som overraskede mig mest – som også var modeugen sidste show for mit vedkommende. Alt der gik ned ad catwalken var flot, og deres visuals var næsten det bedste. Der var en fantastisk skærm i baggrunden, som viste nogle utrolig flotte billeder og videoer af en sommerfugl, som var kreeret af Esben Weile Kjær – det var magisk. Og så sluttede showet af med conteffi i lange baner."

Håndplukket til dig