Magisk modeshow: Modellerne gik på vandet hos Ralph Lauren

Da Polo Ralph Lauren viste deres SS15-kollektion under NYFW, var det med vandleg, 4D og mørke i Central Park

Når designerne skal præsentere deres kollektioner under modeugerne verden over, handler det ikke bare om at designe de smukkeste stykker tøj og style de langbenede modeller bedst - at sætte et mindeværdigt og spektakulært show op er mindst lige så vigtigt.

Vi ved allerede, at modehuse som Tommy Hilfiger og ikoniske Victoria's Secret er legender, når det kommer til at sætte ekstravagante shows op, men i år tog Polo Ralph Lauren modeshowet til et helt nyt niveau.

Det britiske modehus viste deres SS15-kollektion midt om natten i Central Park. For at det ikke skulle være mærkeligt nok, så havde modehuset kreeret en fantastisk 20 meter høj væg af vand, som steg op fra søen midt i Central Park, da modeshowet startede sent mandag aften.

På den imponerende vandvæg blev der vist holografiske billeder af modeller i kreationer fra Ralph Laurens SS15-kollektion. Modellerne bevægede sig igennem et skiftende landskab af ikoniske steder fra byernes by, New York.

Det fantastiske 4D-sceneshow skabte illusionen af, at modellerne faktisk gik på vandet over søen midt i Central Park. En ægte runway-revoluion, som sluttede af med det holografiske billede af en dansende og storsmilende Ralph Lauren.

Gæstelisten til det magiske modeshow var næsten lige så imponerende som showet selv. A-listers som Bruce Weber, Justin O’Shea, Miroslava Duma, Rachel Zoe, Karlie Kloss, Karolina Kurkova, Anna Wintour, Hamish Bowles og Eletra Wiedemann var blandt andet på den stjernespækkede gæsteliste til det vilde show.