Moderedaktørens dagbog fra CPHFW

De danske designere havde kastet sig over 70'er-tendensen og bød på smukke shows under modeugens anden dag - og så faldt vi over en ny musthavejakke til en præsentation

1 / 22

De fleste shows under den danske modeuge ligger om torsdagen, og det var derfor en rigtig travl dag for vores moderedaktion. Følg min dag fra start til slut her.

Brunch
2 / 22

Brunch

Dagen startede med en hyggelig champagnebrunch på Lusso i København. Det var designeren Julie Brandt, der viste sin AW15-kollektion frem med en smuk visuel videopræsentation.

Julie Brandt
3 / 22

Julie Brandt

Et snapshot af selve præsentationen.

Selfie-time
4 / 22

Selfie-time

Vores nye assisterende moderedaktør, Jeanette Friis Madsen, (tv.) og jeg selv.

Veronica B. Vallenes © Cphfw
5 / 22

Veronica B. Vallenes

Hos Veronica B. Vallenes blev vi mødt af en afslappet, brugbar og hverdagsvenlig kollektion, der kombinerede blødt læder med blandt andet uld. Farverne var holdt neutrale i pale pink, sort og grå, men blev brudt af efterårsnuancer som sennepsgul, camel og mosgrøn.

Veronica B. Vallenes
6 / 22

Veronica B. Vallenes

Fine modeller backstage hos Veronica B. Vallenes.

Veronica B Vallenes
7 / 22

Veronica B Vallenes

Smukke smykker fra Bjørg backstage hos Veronica B. Vallenes.

Custommade
8 / 22

Custommade

Vi nåede ikke frokost, men heldigvis havde Custommade sørget for et solidt måltid samtidig med en kort præsentation af deres AW15-kollektion.

Custommade
9 / 22

Custommade

Jeg glæder mig til denne fine sag fra Custommade kommer i butikkerne til næste vinter.

Freya Dalsjø © Cphfw
10 / 22

Freya Dalsjø

Freya Dalsjø viste den smukkeste kollektion med en inspirerende videopræsentation. Plisserede materialer på både overdele og underdele, smukke pelse i sennepsfarvet, army og dueblå mikset med luksuriøst læder.

Baum und Pferdgarten
11 / 22

Baum und Pferdgarten

Kirsten Liljegren åbnede showet hos Baum und Pferdgarten, der bød på fine 70'er-referencer med skønne ruskindssæt, tweed, silke og bælter i taljen.

Modellerne gik ned ad catwalken til livemusik i baggrunden.

Baum und Pferdgarten
12 / 22

Baum und Pferdgarten

Den smukke model Julier Bugge fra Scoop Models backstage til Baum und Pferdgarten.

The ride
13 / 22

The ride

Mig (tv.) og Jeanette foran modeugebilen - en Land Rover Discovery Sport.

Outfit
14 / 22

Outfit

Jeg hviler lige benene. I dag har jeg blazer fra Designers Remix, strik fra H&M, bukser fra Boohoo.com og støvler fra Acne Studios på.

Ole Yde © Cphfw
15 / 22

Ole Yde

Ole Yde leverede alt, hvad vi drømmer om til sæsonens bryllupsarrangementer. Glæd jer!

Ganni © Cphfw
16 / 22

Ganni

Ganni åbnede showet med en rød heldragt i silke, og netop silke blev gennemgående for Gannis kollektion i form af kimonoer og lette, flagrende silkebukser. Der var brede 70'er-bukser på catwalken til Ganni, men der var fokus på taljen og styles med fine draperinger, der alt i alt gjorde AW15-kollektionen feminin og let.

Næste efterår skal vi ifølge Ganni klæde os i rød, navy og sort, og vi kan gemme vores turtlenecks, kimonoer og flared bukser fra denne sæson til efteråret.

Ganni
17 / 22

Ganni

Tæppet faldt og bagved fejrede modellerne sammen med Ganni-holdet afslutningen af showet med champagne i lange baner.

Bruuns Bazaar © Cphfw
18 / 22

Bruuns Bazaar

Lækre materialer som silke, rulam og uld prydede catwalken hos Bruuns Bazaar, mens Prince og et cover af Britney Spears’ Toxic spillede i baggrunden.

Designers Remix
19 / 22

Designers Remix

Jeg er klar til Designers Remix og glæder mig til at se, hvad designer Charlotte Eskildsen har fundet på.

Designers Remix © Cphfw
20 / 22

Designers Remix

Designers Remix-showet blev afholdt på gokartbanen i Carlsberg. Showet kaldte de Racing for the past, hvilket passende bød på nostalgiske 70’er-referencer og en gennemført smuk kollektion.

Redaktionen
21 / 22

Redaktionen

Modeugeholdet til show hos By Malene Birger. Fra venstre: Skønhedsredaktør Anne Mønsted, chefredaktør Rikke Christensen, assisterende moderedaktør Jeanette Friis Madsen og jeg selv.

By Malene Birger © Cphfw
22 / 22

By Malene Birger

By Malene Birger-showet fandt sted i rå omgivelser i Pakhus 11 på Østerbro. Showet bød blandt andet på det perfekte suit, blød pels og feminine silhuetter med flere maskuline og rene snit, end vi er vant til at se. Skræddersyede jakker og bukser fik selskab af pailletbesatte nederdele og pencilskirts i uld.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev