Modeuge: Dagens favoritter fra dag 2

Anden dag i modeugen bød på skønne shows, hyggelige events og sluttede selvfølgelig af med et brag af en fest

© costume.dk
1 / 11

Dagens bedste Costume modeteam

Fra venstre: Thora i Ganni, Maiken i solbriller fra Céline og Cos bluse, Rikke i jakke fra Acne og bukser fra Designers Remix og Anne i jakke fra Sandro og T-shirt fra Iro.

© costume.dk
2 / 11

Bedste brunch

Efter Hugo Boss festen aftenen før, må man ærligt indrømme, at morgenen havde ringe udsigter, men gudskelov for Asos. De havde arrangeret en brunch på restauranten Mother, der bød på pizzaer lige fra morgenstunden - det var tiltrængt.

© costume.dk
3 / 11

Bedste off-schedule

The Jewellery Room holdte show, hvor de viste smykker fra bl.a. Marianne Dulong, Sif Jakobs og Von Lotzbeck i skønne omgivelser på Hotel Nimb.

© costume.dk
4 / 11

Sejeste detaljer

Anne Sofie Madsen er en af redaktionens yndlingsdesignere, og vores forventninger blev så absolut indfriet af hendes fantastiske show. Hendes formåen at kæle for detaljerne i tøjet på er fantastisk.

© costume.dk
5 / 11

Bedste sæt

Vi er lidt vilde med sæt. Det er nemt og chikt samt lidt en erstatning for kjolen, når man har tøjkrise. Baum und Pferdgarten havde adskillige virkelig fine ting, som vi glæder os til kommer i butikkerne.

© costume.dk
6 / 11

Bedste front row

Til showet hos Bruuns Bazar sad Hendes Kongelige Højhed, Kronprinsesse Mary, på frontrow.

© costume.dk
7 / 11

Sejeste accessorie

Bruuns Bazaar viste et smukt og minimalistisk show, der var spicet op med de sejeste runde solbriller.

© costume.dk
8 / 11

Bedste show space

Designers Remix holdte show på Den Blå Planet. Omgivelserne var helt fantastiske, og tøjet tog sig smukt ud på de mindst ligeså fantastiske modeller, der gik showet. Her er det den skønne Nadja Bender.

© costume.dk
9 / 11

Sejeste show

By Malene Birger holdt et intimt salon-inspireret show i eksklusive omgivelser på D'angleterre. Maden var fantastisk og showet gav en følelse af overdådig luksus.

© costume.dk
10 / 11

Fedeste kollektion

Wood Wood rammer tidens ånd til perfektion. Sporty referencer mixet med maskuline silhouetter og feminine detaljer. Vi havde lyst til at hænge det hele hjem i garderoben.

© costume.dk
11 / 11

Bedste Fest

Vi sluttede af med den hyggeligeste fest hos Wood Wood. Øl og hygge i det skønne danske sommervejr. Det bliver altså ikke bedre.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev