Modeuge: Favoritter fra torsdag

Modeugens tredje og sidste dag bød på smukke smykker, eksperimenterende shows og en følelsesladet afsked med modeugebilen

© costume.dk
1 / 18
The Jewelry Show
2 / 18

The Jewelry Show

Vi starter dagen med The Jewelry Show, der smukt viste sæsonens smykketendenser fra mærker som blandt andet Pandora, Ole Lynggaard og Sif Jakobs.

Oly Lynggaard
3 / 18

Oly Lynggaard

De smukke slangeringe fra Ole Lynggard har taget ny form, og vi er vilde med dem. Smukke sarte farver, der sætter prikken over i’et på ethvert outfit.

Sif Jakobs
4 / 18

Sif Jakobs

Ringene fra Sif Jakobs fås i flere forskellige farver og bredder, og ser skønne ud, når man mikser dem på kryds og tværs.

Sif Jakobs
5 / 18

Sif Jakobs

Sif Jakobs’s læderarmbånd fås nu i helt sort med sorte sten. Det perfekte armbånd til at give kant til garderoben.

Pandora
6 / 18

Pandora

Pandora har lavet en mere fin og feminin kollektion end før, og vi er vilde med det.

Line&Jo
7 / 18

Line&Jo

Line&Jo præsenterede en skøn kollektion med forskellige perletyper og skønne designs. Vi glæder os, til den lander i butikkerne.

Hunkydory
8 / 18

Hunkydory

Turen gik ud til Gallery for at se tøjet helt tæt på. Her er det chefredaktør Rikke Christensen med yndlingstunika fra Hunkydory.

2nd Day
9 / 18

2nd Day

2nd Day viste en mere sporty og minimalistisk kollektion denne sæson. Vi var alle helt vilde med denne fine, korte læderjakke.

Samsøe & Samsøe
10 / 18

Samsøe & Samsøe

Fine espadriller hos Samsøe & Samsøe.

Custommade
11 / 18

Custommade

Hele Costume-holdet sammen med stifteren af Custommade Christian Dam.

Frokost
12 / 18

Frokost

Tiltrængt frokostpause på Sticks 'n’ Sushi.

Stine Ladefoged © Copenhagen Fashion Week
13 / 18

Stine Ladefoged

Designer Stine Ladefoged viste en noget ung kollektion på Rådhuset i går. Der var en del sæt med korte nederdele og sommerlige korte kjoler i en farvepalette, der inkluderede gul, hvid, blå og sort.

Sneakers
14 / 18

Sneakers

Vi har et sneaker moment sammen med Anne Christine Persson fra Danish Fashion Institute til Asger Juel Larsen showet.

Asger Juel Larsen © Copenhagen Fashion Week
15 / 18

Asger Juel Larsen

Når man kommer ind til et modeshow, og man bliver bedt om at tage ørepropper på, så ved man, det skal gå vildt for sig - og det gjorde det. Neon, nitter og scubamaterialer mikset med denim og tunge armystøvler var hr. Larsens bud på SS15 moden.

Henrik Vibskov © Copenhagen Fashion Week
16 / 18

Henrik Vibskov

Den kunstneriske designer Henrik Vibskov holdt sit show på Papirøen. Fine sæt, oversize silhuetter og en afdæmpet farvepalet udgjorde kollektionen, der fik et kreativt kick i form af finurlig hovedbeklædning og fodtøj.

Henrik Vibskov © Copenhagen Fashion Week
17 / 18

Henrik Vibskov

Og intet Vibskov show uden en kunstnerisk overraskelse. For denne sæson betød det, at catwalken gik hele vejen rundt om et vandbassin, hvor balletdansere lavede deres eget show iført badetøj og hatte fra Henrik Vibskov.

The ride
18 / 18

The ride

Assisterende moderedaktør, Thora, krammer modeugebilen farvel. Den koksgrå Range Rover Sport er nemlig yndlingsbilen, så det er svært at tage afsked.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev