Modeuge for dig: De bedste events under Copenhagen Fashion Week
© Copenhagen Fashion Week

Modeuge for alle: De bedste events

Spis frokost med Lovechild 1979, kom med til modeshow og byt dig til nyt tøj. Her er modeugens bedste events, som er åbne for alle

Copenhagen Fashion Week er lige om hjørnet, hvilket betyder, at denne uge står i modens tegn.

Selvom mange af modeugens arrangementer kræver en invitation, findes der heldigvis også spændende events, som er åbne for alle.

I år kan du eksempelvis både blive klogere på designprocesserne bag skabelsen af en ny tøjkollektion, lade dig inspirere af smukke møbler og få repareret dit tøj helt gratis.

Her finder du en oversigt over alle de arrangementer, du kan deltage i under Copenhagen Fashion Week.

Frokost med Lovechild 1979

Lovechild 1979 inviterer til en hyggelig frokost, hvor deres kreative direktør Anne-Dorthe Larsen viser den næste kollektion. Her vil hun give et indblik i designæstetikken og de processer, der ligger bag skabelsen af de smukke kollektioner. Eventen vil blive afholdt på et af Anne-Dorthes Larsens favoritsteder, Beau Marché, hvor du kan komme helt tæt på både Lovechild 1979 og Nué.

Billetterne til frokosten koster 200 kroner, og du kan tilmelde dig her.

Hvornår:

Lørdag 4. februar kl. 12.30 til 13.30

Hvor:

Beau Marché, Ny Østergade 31, København K

Mød Hong Kongs designere

Trænger du til at se noget andet en skandinavisk minimalisme? Til denne event vil der blive budt på drinks, snacks og smuk mode, mens flere af Hong Kongs designere præsenterer sig selv og deres arbejde.

Tilmeld dig her.

Hvornår:

Onsdag 1. februar kl. 16 til 18.

Hvor:

Hong Kong Gallery i Ciff, Style Setters Bungalows (C4-110), Center Boulevard, København S

Hærværk modeshow

Hvis du drømmer om at komme med til et modeshow, så kan du lægge vejen forbi Hærværks catwalk, som har åbne ståpladser for alle interesserede.

Bag mærket Hærværk står designer Niels Gundtoft Hansen, og showet har før budt på vilde kollektioner, så her er noget at se frem til.

Hvornår:

Tirsdag 31. januar kl. 21 til 22.

Hvor:

AMS autoservice, Bregnerødegade 2, København S.

Oplev Ikon Københavns smukke design

Design handler ikke kun om tøj, Danmark er nemlig også stærke i møbeldesign. Under modeugen inviterer det nye interiørmærke Ikon København indenfor i deres showroom, hvor du vil kunne nyde de smukke møbler, drinks og god musik.

Hvornår:

Tirsdag 31. januar og fredag 3. februar kl. 10 til 18.

Hvor:

Nørre Voldgade 42, København K

Kom til photoshoot og få taget dit eget billede

Mærket Carmakoma laver tøj til kvinder med former og ønsker at bruge denne modeuge til at sætte fokus på diversitet i modebranchen. Derfor lancerer de kampagnen Diversity is beautiful – join the movement. Den skydes i gang med et photoshoot, hvor alle er inviteret til at komme forbi og få taget et personligt bilede og blive en del af kampagnen. Den brasilianske model Fluvia Lacerda, som er kendt fra både Playboy Magazine og italienske Vogue, vil også være til stede for at bakke om initiativet og være en del af kampagnen.

Hvornår:

Torsdag 2. februar kl. 14-19

Hvor:

Ibsens Hotel, Vendersgade 23, 1363 København K.

Anderledes tøjmarked

I anledningen af Københavns modeuge holder det online loppemarked Tradono en pop-up event kaldet Repair & Swap. Tradono har indgået et samarbejde med to skræddere, så du vil kunne få repareret dit gamle tøj gratis. Reparationen kræver blot, at du selv har materialerne med til skrædderen, som eksempelvis en ny lynlås eller et par knapper.

Derudover vil der være mulighed for at bytte sig til nyt i swap-afdelingen, hvor Tradono står klar med en masse tøj.

Under eventen bliver der serveret drinks og snacks til tonerne af god musik, og der vil være goodiebags til de 30 første gæster.

Eventen er gratis – eneste krav er, at du selv tager mindst et stykke tøj med, som du kan bruge til at bytte til nyt tøj.

Hvornår:

Torsdag 2. februar klokken 18 til 21.

Hvor:

Vesterbrogade 26, 3. sal, 1620 København V.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!