Modeuge for dig

Kom med til shows, udstillinger og events under Copenhagen Fashion Week (30. jan - 3. feb) og få rabat i butikker over hele byen

Modeugen er ikke kun for dem der kender designerne, er en del af pressen eller specielt inviteret: Nej modeugen er for alle.

På Costume.dk udlodder vi billetter til fem forskellige cool shows under modeugen ([deltag her!](https://costume.dk/konkurrencer/vind-billetter-til-copenhagen-fashion-week-168806 {"target":"_blank"})) og i dette galleri har vi samlet nogle af de events og arrangementer, der er åbne for alle.

Se flere på: [Copenhagenfashionfestival.com](http://www.copenhagenfashionfestival.com/schedules {"target":"_blank"})

Modeugen er ikke kun for dem der kender designerne, er en del af pressen eller specielt inviteret: Nej modeugen er for alle. På Costume.dk udlodder vi billetter til fem forskellige cool shows under modeugen ([deltag her!](https://costume.dk/konkurrencer/vind-billetter-til-copenhagen-fashion-week-168806 {"target":"_blank"})) og i dette galleri har vi samlet nogle af de events og arrangementer, der er åbne for alle. Se flere på: [Copenhagenfashionfestival.com](http://www.copenhagenfashionfestival.com/schedules {"target":"_blank"})

© Cfw