© Copenhagen Fashion Week

Modeugen bød på optimisme og festlige tendenser

Der var fest og farver på catwalken, da Københavns modeuge løb af stablen i sidste uge.

Under den for nyligt afholdte Copenhagen Fashion Week var det tydeligt, at ‘corona-uniformen’ ikke længere dominerer moden, som den ellers har gjort det seneste halvandet år.

Sexede kjoler, metalliske skær og strømmevis af optimistiske farver gik igen i flere af de danske mærkers SS22- og AW21-kollektioner.

Remain SS22.

© Copenhagen Fashion Week

Metallisk skær

Hos flere af de danske designere kunne man se modeller iført tøj med metallisk skær slentre ned ad catwalken. Rabens Saloner viste lange sølvkjoler, der gav smukt genskind, mens Remain Birger Chrtsensen viste tendensen i form af små sølvfarvede kjoler stylet med oversized hættetrøjer. Baum und Pferdgarten gav deres bud på tendensen med en sølvfrakke stylet med et par sporty bukser for et festligt, men casual look.

© Copenhagen Fashion Week

Optimistiske pasteller

Flere designere bragte også lange kjoler og optimistiske pastelfarver tilbage efter mere end et år, hvor den slags festlig dresscode har været mere eller mindre irrelevant. Både Ganni, Stine Goya og Brøgger viste smukke kjoler med pastelfarvede print og mønstre, vi allerede drømmer om at bære næste sommer.