© costume.dk

Opening Ceremony indtog scenen

Opening Ceremony indtog scenen så overbevisende, at selv prominente show-gæster, som Rihanna og Justin Bieber, kunne tage ved lære

Humberto Leon og Carol Lim, de to designere bag både Opening Ceremony og Kenzo, havde inviteret store stjerner, som bla. Rihanna og Justin Bieber, med til deres show ved dette års New York Fashion Week. Showet var slået stort op, og selvom man må antage, at både Justin og Rihanna ved alt om at indtage en scene, så levede Opening Ceremony aligevel fuldt op til hypen, og indtog scenen som en garvet entertainer.

Showet tog udgangspunkt i, hvad der lignede, en overdækket parkeringsplads, som ved showstart blev overdøvet af lyden fra femten sportsvogne. Ud af hver sportsvogn kravlede modeller iklædt farverige, legende kreationer, hvorefter de begav sig op og ned af den endeløst lange catwalk.

Referencen til bilerne stammer, ifølge designerne selv, fra deres opvækst i det urbane, sydlige Californien, hvor gaderæs i forladte parkeringsbygninger og vaskehaller var den foretrukne underholdning. Denne reference, krydret med løse fortolkninger af traditionel, koreansk beklædning, udgjorde den smukke, livlige kollektion.