© House of Dagmar

Q&A med Kristina Tjäder fra House of Dagmar

Vi satte søstrene bag det svenske modehus House of Dagmar i stævne under Stockholm Fashion Week. Læs om designerenes favorittrends, bedste tips og det at arbejde med sine søstre

Under Stockholm Fashion Week tog Costumes modeassistent, Karoline Dall, en snak med en af de tre søstre bag det populære svenske brand House of Dagmar.

Siden 2005 har House of Dagmar været med til at sætte dagsordenen inden for svensk mode med en designæstetik, der både trækker på det ukonventionelle og det sofistikerede, og hvor den evige inspirationskilde og muse er deres mormor, Dagmar.

Læs interviewet, hvor den mellemste søster Kristina Tjäder fortæller om, hvordan det er at arbejde sammen med sine søstre, giver gode stylingtips og deler sine personlige favoritter fra SS17-kollektionen.

HVAD ER DINE TRE FAVORITLOOKS FRA SS17-KOLLEKTIONEN?

“Jeg elsker kombinationen af noget tidsløst stylet sammen med et ikonisk item – ligesom de blå læderbukser med høje slidser foran, sammen med en klassisk strikket cardigan.

Den blå lædernederdel med en hvid, dekonstrueret skjorte, og en sweater med rund hals over, eller et par strikkede bukser med slidser foran stylet med en strikket top med lynlås og vores kanvas og læder-taske med bredt håndtag som tilbehør.”

HVORDAN ER DET AT ARBEJDE TRE SØSTRE SAMMEN?

“Nogle gange kan det være lidt irriterende, men for det meste er det rigtig godt, siden vi alle er meget direkte og spontane overfor hinanden, hvor vi ikke behøver at spille nogen spil. Derudover har vi gennem Dagmar oplevet så meget sjovt sammen.”

© House of Dagmar SS17

HAR DU ET STYLINGTIP?

“Ja, min filosofi er at gå efter at være progressiv og sofistikeret, som at style noget tidsløst, men samtidig være progressiv.”

OG ET STYLING-DON'T?

“Følg aldrig bare en trend for at gøre det, men gå altid efter, hvad der føles rigtigt for dig. Det giver dig meget mere styrke at have en god følelse omkring dit look end at føle, at det ikke passer til dig.”

MÅSKE ET HEMMELIGT TIP, DU GERNE VIL DELE MED OS?

“Selvsikkerhed er det allervigtigste at opnå for at få en god dag. Klæd dig, så du føler dig stærk og smuk på samme tid.”

KAN DU FORTÆLLE NOGET, VI IKKE VED OM KARIN, KRISTINA OG SOFIA (DE TRE SØSTRE) OG HOUSE OF DAGMAR?

“Vi er ikke så hemmelighedsfulde, men ved siden af mode har vi alle en passion for skisport, og derudover elsker vi at lave og spise god mad.”