© Copenhagen Fashion Week // Ole Yde

Q&A med Ole Yde

Costume.dk har mødt den danske designer til en snak om en kollektion, der udtrykte mindre rød løber-glamour og mere hverdagsglamour

HVAD VAR DIT PERSONLIGE HØJDEPUNKT?
"Højdepunktet for mig er altid lige efter showet er slut. Inden et show har vi i flere dage været så fokuserede på alt, der har med det at gøre. Det er en befrielse, når det er slut, og man ikke kan gøre mere. Jeg bliver altid lidt mere mig selv igen. Men samtidig er det også en underlig fornemmelse."

DU LAVEDE EN KOLLEKTION, SOM PÅ MANGE MÅDER UDTRYKTE MIDRE RØD LØBER-GLAMOUR OG MERE HVERDAGSGLAMOUR, HVAD VAR DINE TANKER BAG KOLLEKTIONEN?
"Jeg ser det lidt som første del af en større kollektion. Det er den del, der er dedikeret til alle vores forhandlere i Skandinavien. Og derfor var det også meget, bevidst at det er et mere afslappet udtryk. Anden del af kollektionen, som er lidt mere ekstravagant, vises i Paris."

© Copenhagen Fashion Week

HVOR HENTEDE DU INSPIRATION TIL KOLLEKTIONEN? "Vi kalder kollektionen Parfum Exotique, og den er inspireret af fremmede steder lang væk. Fuld af nye krydderier, dufte og farver."

HVAD ER ET ABSOLUT MUSTHAVE FRA KOLLEKTIONEN?
"Alt med håndbroderier."

HAR DU EN FUN FACT OM KOLLEKTIONEN ELLER SHOWET?
"Det var alt i alt en god oplevelse, og vi var omgivet af en masse mennesker, der betyder meget for os. Det gjorde det til en dejlig dag."

© Copenhagen Fashion Week