Redaktionen: Det tager vi med til modeugen

Det er nogle lange dage for moderedaktionen, når der står CFW i kalenderen. Se hvad de pakker i tasken

© Costume
1 / 3

Moderedaktør Maiken Winthers taske:

“Lange dage uden rigtige pauser kræver, at man har alt, hvad man skal bruge, med i sin taske. For mig er det en selvfølge, at der er solbriller. Går ikke ud af døren uden. Lidt rockstar er man vel. Og min pung - som er ny og fra Saint Laurent :) Ellers en stor stak invitationer, min telefon - og dens oplader, notesbog, kalender og mit Canon kamera. På skønhedsfronten er min parfume fra Byredo altid med sammen med en sort mascara og en negleolie pen fra Sephora.”

© Costume
2 / 3

Assisterende moderedaktør Anne Mønsteds taske:

“Det er altid bidende koldt, når Københavns modeuge løber af stablen i januar, så jeg sørger for at have en fugtgivende håndcreme og læbepomade med i min taske. Derudover kan jeg ikke undvære en børste, en hårspray og en miniparfume med min yndlingsduft fra Prada. Det er også en god ide at medbringe lidt at drikke, noget sukker og et stykke frugt, da der er langt mellem madpauserne. Sidst men ikke mindst har jeg selvfølgelig en blok til notater, min pung, en mappe med alle invitationerne og min Iphone. Så er jeg vist klar!”

© Costume
3 / 3

Assisterende moderedaktør Thora Valdimarsdottirs taske:

“Jeg er ikke meget til store tasker, når jeg skal være ude en hel dag, og med en lille taske har jeg kun de mest nødvendige ting med mig. Om vinteren er min hud kostant tør, så en håndcreme og læbepomade er et absolut must. Vi er ude fra 9 morgen til sent ud på natten, så et make-up touch-up ud på aftenen med lidt farve på læber og kinder gør, at man kan klare resten af aftenen. Kamerea og telefon er jo nok det vigtigeste i min taske, kan ikke arbejde uden...”

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev