Redaktionen: Det tager vi med til modeugen

Copenhagen Fashion Week starter i dag og det bliver nogle lange dage for moderedaktionen. Se hvad de pakker med i tasken

© costume.dk
1 / 4

Assisterende moderedaktør og skønhedsredaktør Anne Mønsted:

“Modeugen i august er fantastisk, og især når solen skinner, så man bare kan hoppe i en lille kjole og tilsætte et par høje hæle og solbriller. Min taske skal pakkes med lidt produkter, så makeuppen kan friskes op i løbet af dagen. Jeg medbringer altid en pudder til at duppe de skinnende områder, en concealer til de trætte øjne, en hårspray og børste til sidst på dagen, en læbepomade, en mascara, en blush, en miniduft og en solcreme. Derudover er tasken selvfølgelig proppet med dejlige invitationer og en lille notesbog.”

Taske, Tila March
Solcreme, Tromborg
Pudder, Bobbi Brown
Hårbørste, Mason Pearson
Concealer, La Mer
Hårspray, L’Oréal Paris
Toll-on fragrance oil, Jurlique
Læbepomade, Korres
Mascara, Chanel
Pudderbørste, Bobbi Brown
Solbriller, Ray-Ban
Blush, & Other Stories

© costume.dk
2 / 4

Moderedaktør Maiken Winther:

“Modeugen denne gang bliver en solrig og varm omgang, så det vigtigste i min taske er en vifte og et par solbriller. Desuden en facial mist til at opfriske mit ansigt i varmen og en tranpsarent mat pudder til at fjerne det værste shine. Min favorit håndcreme fra Sampar giver super bløde hænder uden at fedte. Der er stakkevis af invitationer men disse to shows glæder jeg mig rigtig meget til - By Malene Birger på Hotel D'Angleterre og Wood Wood på Glyptoteket.”

Taske, Céline
Solbriller, Waiting For The Sun
Pudder, Chanel
Pung, Acne
Håndcreme, Sampar
Parfume, Maison Martin Margiela (untitled)
Facial Mist, Sard
Læbepomade, MAC

© costume.dk
3 / 4

Chefredaktør Rikke Christensen:

“Det er efterhånden et par år siden, at jeg købte tasken fra Celine, men for mig er den mindst ligeså klassisk som Chanels 2.55. Den skal pakkes med med min uundværlige solbriller fra Acne, samt en sommerlig rouge der altid er klar på at give mine kinder lidt frisk kulør. Blokken er rar til at notere alle yndlingslooksne fra de danske designere og lidt rødt til læberne og tyggegummi er essentielt til travle dage og nætter!”

Taske, Céline
Solbriller, Acne
Blok, Hay
Chubby stick, Clinique
Parfume, Carven
Rouge, Chanel

© costume.dk
4 / 4

Assisterende moderedaktør Thora Valdimarsdottir:

“Modeugen byder på alt fra shows til events, og det er lange men dejlige dage med god mad, hyggeligt selskab samt en masse nye indtryk. Det kræver en fin lille skuldertaske, og denne sæson er det min yndlings taske fra Savannah Wild der skal med. Min fine Céline pung skal selvfølgelig med, sammen med min Iphone 5, Rudolph Care håndcreme, og lidt Chanel godter, så jeg hurtigt kan blive klar til diverse aftenevents.
Og ps. check lige baggrunden ud - Vores nye magasin udkommer i morgen, og er en Collector's Edition med fine Oh Land på forsiden, glæd jer:)”

Taske, Savannah Wild
Pung, Céline
Håndcreme, Rudolp Care
Solbriller, Triwa
Makeup, Chanel

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev