Video: Se Tommy Hilfiger live fra NYFW

Klokken 17 dansk tid livestreamer vi fra Tommy Hilfigers modeshow i New York

Det er dén tid igen: Modeuge. Denne gang har det fashionable event indtaget byernes by, New York, og foruden at give dig den bedste streetstyle fra modeugen, inviterer vi dig i eftermiddag med på første række til et af modeugens mest hypede shows.

Sid klar ved computeren eller find din smartphone frem klokken 17 dansk tid, hvor du kan se med, når Tommy Hilfiger fremviser sin SS15-kollektion under NYFW.

Gæstelisten til et modeshow som Tommy Hilfigers er normalt forbeholdt branchefolk, men igen i år demokratiserer Tommy Hilfiger sit show og inviterer det meste af verden med på første række via livestreaming fra showet.

I februar tog modehuset skridtet videre og invitererede 20 lokale instagrammere til at indfange deres modeshow, under vintermodeugen i New York, på en unik og personlig måde. Det hypede event fik navnet Instameet, og var det første af sin slags.

Selvom eftermiddagens show ikke får sit eget Instameet, har det sit eget hashtag #tommyspring15 - så tag løs og kig med på Instagram, hvor du kan følge dagens Tommy Hilfiger-modeshow.

På Costume glæder vi os til at følge showet på Instagram i løbet af dagen, og til at se med live fra showet, som vi er sikre på, bliver intet mindre end spektakulært.

Se Showet live fra New York herunder mandag 8. september kl.17 dansk tid.