Sleeper natkjoler er sommerens populæreste kjoler
© Costume.dk

Nattøjsmærke står bag Instagrams mest populære kjole

Fra natkjole til strandkjole. Den hypede sommerkjole kan lidt af hvert

Du er nok stødt på nattøjsmærket Sleeper før. For fem år siden lancerede Sleeper en kollektion med luksuriøse pyjamaser og natkjoler lavet i blød silke pyntet med strudsefjer, som fik kvinder verden over til at gå i ekstase.

Nu har det ukrainske brand formået af skabe endnu et hit med voluminøse og luftige linned-kjoler, der er ideelle til lune sommerdage.

Sleepers seneste linned-kollektion inkluderer blandt andet røde tern, blå blomster og klassiske polkaprikker, og de feminine silhuetter harspredt sig som en steppebrand på Instagram, hvor alle fra influenceren Blanca Miró til Manreppellers moderedaktør, Harling Ross, har delt billeder iført de nye design.

Komfort, lethed og æstetik er essensen af Sleepers design – og samtidigt tre nøgleord, der gælder for modebilledet anno 2019, hvor praktiske sandaler og florlette satinkjoler vinder frem.

De populære kjoler var oprindeligt lavet som natkjoler, i tråd med pyjamasmærkets dna, men ligesom det gør sig gældende for Sleepers nattøj, bliver kjolerne i højere grad brugt uden for hjemmets fire vægge.

Sleepers popularitet skyldes ikke kun mærkets design, men også dets hensynstagen til miljøet. Forbrugerne bliver mere og mere miljøbevidste, og Sleepers design af udført i bæredygtige materialer og bliver syet i hånden. Hertil kommer, at hver enkelt style først produceres, når den er blevet bestilt, og derved undgås overproduktion.

Du kan finde Sleepers webshop her.