teaser
© Anna Stokland

Øreringen alle de kendte går med lige nu

Chunky øreringe har længe været en populært statement-accessorie, og de dråbeformede øreringe fra Bottega Veneta er ingen undtagelse. En lang række af berømtheder er blevet spottet i de dråbeformede øreringe denne sæson, men du behøver ikke kaste lige så mange penge efter øreringene, som de har, for vi har fundet et par billigere alternativer til dig lige her.

De chunky øreringe fra Bottega Veneta er designet i en organisk form, som minder om en dråbe, og de kan fås i både guld og sølv. Øreringen er super fin, fordi den er tilpas iøjenfaldende, og så har den et klassisk og tidsløst udtryk, hvilket nok også er årsagen til, at den er blevet så populær. Kendall Jenner, Rosie Huntington-Whiteley, Kylie Jenner og Dua Lipa er blot en lille håndfuld ud af de berømtheder, som er blevet spottet i de elegante øreringe.

Hvis du gerne vil have fingrene i et par dråbeformede øreringe ala Bottega Veneta, så har vi en god nyhed til dig: Det kan sagtens lade sig gøre for en billigere pris. Selvom hypen lige nu går til Bottega Veneta, så findes der også mange andre brands, som har lavet fine øreringe med samme organiske dråbeform, og vi har samlet et lille udvalg til dig nederst i artiklen.