© Artpartner.com

Opdater dine klassikere i skabet med sæsonens stærkeste fund

Den Paris-baserede stylist og Art Director Suzanne Koller formår som ingen anden at mestre klassiske items, der skaber en både tidløs og ubegribelig chic stil. Med øje for det hypede stilikon har vi udvalgt sæsonens stærkeste fund, der vil pifte dine klassikere i garderoben lidt op

Når der kommer til at mestre klassiske items, som aldrig går ud af modebilledet, er det svært ikke at tænke på den Paris-baserede stylist og Art Director Suzanne Koller, der som medstifter af Self Service Magazine har stået i spidsen for modeindustrien i mere end 25 år.

Koller bærer det maskuline look mere sexet og forførende end nogen anden. Oftest vil du se hende iklædt Céline (Phoebe Philo-æra) eller Givenchy fra top til tå i en symfoni af neutrale farver, karamelfarvede skjorter med manchetter foldet tilbage, matchende bukser, sandaler i skind og hendes blonde hår trukket tilbage i en hestehale i nakken. Og voilá et styks tidløs, "effortless" og ubegribelig chic Koller, der er en kæmpe inspirationskilde for kvinder fra alle generationer.

Med signaturlooket: en modernistisk beige frakke over en skjorte og et par herrebukser i det perfekte snit tilsat hendes uomtvisteligt franske attitude og interessante karakter, fremstår hun altid yderst sofistikeret. Og så forstår hun at bruge klassiske items og at kombinere tidløse materialer; tyk silke, perler, blødt læder, rød læbestift og gummisko.

Vi har ladet os inspirere af Koller og udvalgt sæsonens stærkeste fund, der med garanti vil opdatere din garderobe.