Populær influencer er frontfigur for helt ny kollektion fra VERO MODA

Se kollektionen, der lanceres den 14. december og er inspireret af en kendt influencer – og få hendes bedste stylingtip.

Efter at have arbejdet i en VERO MODA-butik for ti år siden, vender Tina Maria nu tilbage som ansigt for VERO MODAs splinternye kollektion 'New Wave'.

Tina-Marias bedste stylingtip

I forbindelse med lanceringen af 'New Wave'-kollektionen, har Tina Maria delt sit allerbedste stylingtip:

At turde lege med sin stil. Når det kommer til mode, bør vi ikke "play it safe". Prøv noget anderledes. Kollektionens print er for eksempel en perfekt måde at prøve noget anderledes på. Så hvorfor ikke prøve det? Generelt er mit bedste råd til unge kvinder ikke at sammenligne sig selv med andre – især ikke på sociale medier. Det er svært selv for mig. Men det er det bedste råd, jeg kan give; bare vær dig selv og hav tillid til dine egne værdier i livet.”

"... mit bedste råd til unge kvinder er ikke at sammenligne sig selv med andre – især ikke på sociale medier."

Se 12 items fra kollektionen her

Og hvad er så Tina Marias favorit-item?

Tina Maria er enormt glad for kollektionen, og hun har svært ved kun at vælge ét item:

“Den brune uldfrakke er så behagelig – og så er det blå jakkesæt perfekt til vinter og jul. Jeg elsker bare den her kollektion, og det fine print minder mig så meget om havet. Den sorte top ville jeg elske at style med et jakkesæt, bukser eller jeans – og måske nogle hæle eller et par sneakers. Kjolen er perfekt til vinteren, men den er også perfekt, når du er solbrændt om sommeren, så det er klart en keeper."

De smukke kampagnebilleder, som illustrerer Tina Marias passion og kærlighed til naturen, er skudt ved Faxe Kalkbrud af fotograferne Jonas Lindhardt og Martin Bendix.