Redaktionen er blevet influeret af disse profiler

Har du nogensinde købt noget, fordi du så din yndlings-influent i det? Vi på redaktionen leder ofte efter inspiration til vores næste køb eller styling af et bestemt outfit. Læs med nedenfor og find ud af hvor vi leder efter inspiration, og hvad vi leder efter.

Denimnederdel

Denimnederdelen er blevet et hit i modebilledet, og Marie Futtrup fra redaktionen har selv lige fået fingrene i en. Men hvordan styler du et ellers basic item? Her leder Marie ofte efter inspiration hos Influent, Sofia Boman. Sofia deler ofte billeder af sine outfits, hvor en nederdel gerne indgår.

Find hendes Instagram her.

Vintagesko

Hvem elsker ikke Matilda Djerf? Vi er i hvert fald alle ellevilde med hende på redaktionen, og vi bruger hendes instagram som stor inspirationskilde. Især inspirerer hun til køb af vintage-pumps, ballerinaer og støvler – ja, Matilda Djerf er fantastisk til at finde smukke vintage-sko, og hun deler glædeligt med sine følgere, hvor hun har købt dem.

Find hendes Instagram her.

Chunky øreringe

Der er lidt delte meninger om Hailey Bieber, men Marie, vores digitale praktikant, kigger ofte på hendes instagram-profil for inspiration til smykker – især hvis hun er på udkig efter et par nye chunky øreringe, som Hailey Bieber ofte gør sig i.

Find hendes Instagram her.

Smarte jeans

Eva Cordia er en stor inspirationskilde både til tøj og bolig. Vi er især vilde med hendes utallige smarte bukser, og vi leder ofte efter inspiration til styling af bukser på hendes Instagram. Tag et kig på hendes Instagram, hvis du er vild med jeans og spidse sko.

Find hendes Instagram her.

Anderledes outfits

Simone Noa er en rigtig modeprofil, og vores digitale skribent, Sara, kigger ofte på hendes Instagram for inspiration til nye outfits. Simone Noa er nemlig utrolig dygtig til at kombinere tøj på en anderledes måde og mikse mønstre og farver på kreativ vis.

Find hendes Instagram her.

Smukke kjoler

Secondhandhuns (Verona Farrell) er the holy grail indenfor modeinspiration på Instagram, hun deler nemlig ikke kun ud af sin egen stil, men viser også mange andre personer, som du kan blive inspireret af. Jeg har selv spottet hende i en hvid kjole fra H&M, som jeg har gennemsøgt nettet for at finde. Hvis du leder efter inspiration til fede læderjakker eller smukke kjole, skal du tjekke secondhandhuns ud.

Find hendes Instagram her.