© Anna Stokland

Rezet Store: Her er efterårets største sneaker-trends

Ved du, hvilke sko du skal investere i til efteråret?

Sneakers er en af de skotyper, som gennem de seneste mange år har været en fast bestanddel af vores garderober. Står du og mangler et nyt par sneakers til enten sommeren, hvor du kan style dem til fine, sommerlige outfits, eller til efteråret? Så læs med her.

Vi har allieret os med Christian Draeger de Blanck, Head of Marketing hos Rezet Sneaker Store, som nedenfor forudsiger, hvilke sneaker-trends vi kan glæde os til at se (og gense) til efteråret – og de tæller både de klassiske modeller, som de forskellige brands sætter på hylderne sæson efter sæson, og de nyeste skud på stammen.

"Her i foråret og starten af sommeren har vi set en stor efterspørgsel på de hvide, klassiske sneakers. Det er brede jeans med hvide lædersneakers som Nike Air Force 1 og Adidas Superstar, der rykker hos de unge. For de unge voksne har outdoor-trenden for alvor taget fart med især Salomon som frontløber. Vi ser de to tendenser fortsætte ind i efteråret, hvor flere af vores brands fortsat bringer gamle 00'er-runners frem i moderne udgaver. Øget funktionalitet og bæredygtighed har fortsat fuld fart på – også inden for sneakers,” siger Christian Draeger de Blanck.

Nedenfor kan du allerede nu shoppe et udvalg af efterårets store sko-tendenser.

Håndplukket til dig