Mickala Eilskov Karoline Dall Hvisk stylist influencer smykker mode
© Mickala Eilskov og Karoline Dall

Sådan bliver du stylist hos dansk fashion brand

Går du med en drøm om at blive stylist og blive en del af et brands univers? Så har du nu muligheden

Fashionbrandet Hvisk, der blandt andet laver trendsmykker i nordisk design, finder inspiration i deres influencer community - og det kan du nu blive en del af. Alle kan nemlig blive stylister for brandet og bidrage med kreativ inspiration, alt imens de kan optjene pont til Hvisks eksklusive pointshop.

Og netop det at kunne bidrage med inspiration og udfolde sig kreativt, var en af årsagerne til at Mickala Eilskov tilmeldte sig som stylist for godt fire år siden.

”Jeg er en meget kreativ person, der elsker at tage og redigere billeder, og have det sjovt med min stil,” fortæller Mickala, som til daglig studerer på Københavns Erhvervsakademi. Mickala deler stylinger på sin Instagram @mickalaeilskov og laver moodboards til sin side på Hvisk.com.

Hvisk stylist stil mode Mickala Eilskov

For Hvisk-stylist Mickala Eilskov er lyset, billedekvaliteten og brugen af farver eller mønstre noget af det vigtigste, når man skal tage og style et billede.

© Mickala Eilskov
Hvisk stylist stil mode Mickala Eilskov
© Mickala Eilskov

Udtryk din stil og optjen point

Hvisk har netop relanceret deres site med en udvidet onlineshop med masser af fashion og et inspirationsunivers med tidens trends og tendenser.

”Vores community på 10.000 skandinaviske stylister er hjertet af Hvisk,” fortæller community fashion editor hos Hvisk og blogger Karoline Dall.

”Vores Fashion Edit på Hvisk.com bliver nemlig skabt ud fra, hvad der rør sig blandt vores stylister. Fx er vores nye taskekollektion udarbejdet ud fra, hvad vores community efterspørger og mener,” forklarer hun.

Karoline, som har en fortid hos Costume, mener også, man kan lære noget af at være stylist hos Hvisk.

"Vi fortæller om trends, tendenser og andre relevante ting indenfor modeverdenen, som vores stylister kan få gavn af. Du kan bruge stylistuniverset til at udtrykke dig selv og din stil, og få lov til at arbejde kreativt i dit eget univers."

Hvisk stylist stil mode blogger Karoline Dall

Selvom sort kan være pænt, så er det farver og mønstre, der tiltrækker opmærksomheden hos blogger og community fashion editor hos Hvisk, Karoline Dall.

© Hvisk og Karoline Dall

Som stylist hos Hvisk får du din egen mini-blog, hvor du, med styling-værktøjet Creative Tool og over 50.000 fashion items at vælge imellem, kan lave inspirerende moodboards. Dem kan du dele med dit netværk og resten af Hvisks stylister. Samtidig hjælper og inspirerer Hvisk dig med at blive en endnu bedre stylist.

Du kan desuden gennem konkurrencer og kreative billeder vinde lækre præmier, styling kits og point, som kan bruges i pointshoppen.

”Udover præmierne er det meget motiverende at deltage, da Hvisk sørger for fede og udfordrende rammer til konkurrencerne,” fortæller Mickala, der både har vundet Acne-tørklæder og designer-ure med de point, hun har optjent gennem konkurrencer og billeder.

Alle kan være med

Ifølge Karoline Dall er det både sjovt og givende at være aktiv som stylist.

"Når først du er blevet stylist hos os, er der mange muligheder som blandt andet interne konkurrencer, som jeg vil råde folk til at deltage i. Det kan man virkelig lære noget af rent stylingmæssigt, da det kan være et bestemt produkt eller en bestemt farve, der skal være i fokus."

Når det kommer til Hvisks stylist-community, er der især én ting Karoline og Mickala er vilde med:

”Det bedste er, at alle kan være med. Det kræver ikke en vis stil, udseende eller nationalitet. Alle kan få lov til at udfolde sine kreative sider og dele dem et sted, hvor man rent faktisk får noget ud af det,” fortæller Karoline.

Har du fået blod på tanden, kan du med et par få klik tilmelde dig som stylist på Hvisk.com. På den måde kan du inspirere dit netværk og udtrykke din personlige stil på en nem og sjov måde.

© Hvisk