Sådan styler du landsholdtrøjen

Den berygtede fodboldtrøje kan være svær at at style, men frygt ej, her er din guide til, hvordan du bliver flot og fin i fodboldtrøjen din.

Vm er godt i gang, og det er fodboldfesterne også - men hvordan skaber man lige det perfekte outfit til en fest, hvor dress code indeholder en landsholdstrøje?

Svaret er ganske simpelt - du skal bare følge denne guide, hvor vi tager dig i hånden og inspirerer dig til, hvordan du kan skabe et cool og festligt look med landsholdtrøjen i fokus.

Fodboldtrøjer er ikke det nemmeste item at style, men det er bestemt ikke umuligt – og de nye landsholdstrøjer gør endda jobbet en smule nemmere, da de har et enkelt udtryk. Vi anbefaler, at du balancer det feminine med det maskuline uden at overgive dig fuldstændig til et tomboy look - og nu skal du høre præcis hvordan.

Landsholdstrøjen

Lad os starte med landsholdstrøjen, som kan fås i fire forskellige farver.

Bukser

Herefter skal der vælges bukser. Et cool look kunne være, at tilføje et par cargo- eller parachute-bukser inden det feminine touch.

Fodtøj

Nu er vi kommet til sko. Her har vi to muligheder, som du kan bruge for at bringe femininitet ind i dit outfit - vi anbefaler en støvle eller en stilet. Det er også altid godt med to muligheder alt efter om arrangementet er udendørs eller indendørs.

Accessories

For at fuldende looket og de feminine detaljer kan man 'smykke sig selv op' med diverse smykker – her er både ringe, armbånd, halskæder og øreringe en mulighed. Passende kunne håret også sættes op i en stram ponytail, for at gøre dit look mere sleek.