Sådan styler du sæsonens it-jeans på 4 forskellige måder

Se her, hvordan stylist Charlotte Sandgren fik det meste ud af sine kick flair jeans på sin tur til solrige Los Angeles

Man kan komme langt med bare et par jeans. Et af vores absolutte favoritmaterialer kan nemlig bruges til hvad som helst – om så du skal til fancy middag eller på stranden.

På sin tur til Los Angeles i foråret, havde stylist Charlotte Sandgren kun et eneste par jeans med, men så det bare som en mulighed for at lege med forskellige udtryk.

Se herunder, hvad hun stylede de sagnomspundne kassebukser med, og bliv inspireret til dine egne denim klassikere som du nemt kan passe ekstra godt på med Electrolux PerfectCares unikke denim-vaskeprogram.

1. Til hverdag

Fremhæv din talje og få dine ben til at syne længere ved at stoppe toppen ned i bukserne på fronten. Den klare gule farve spiller flot sammen med den mørke denim, så gå efter en top eller strik i en lækker primærfarve - det vil holde flere sæsoner.

Bukser fra Zara // Bluse fra Munthe // Taske fra ATP Atelier // Øreringe fra Pearl Octopussy

2. I byen

Gør dine jeans mere festvenlige med en blondeskjorte. Det gør proportionerne mere dynamiske, så dit look bliver lidt mere spændende at kigge på. Og så giver den lidt pyntede skjorte en god kontrast til de mere strømlinede jeans.

Bukser fra Zara // Top fra Notes du Nord // Taske fra Chanel // Sko fra Adidas // Solbriller fra Moschino

3. På stranden

De vidde jeans går virkelig godt sammen med lang og let kjole. der gør silhuetten mere legende. Looket får en cool boheme-vibe, særligt hvis du går efter en kjole i en lækker farve eller med et spændende print.

Bukser fra Zara // Kjole fra Custommade // Solbriller fra Loewe

4. På shopping

Kaster du dig ud i denim fra top til tå, så vælg forskellige slags denim. Det giver et spil i udtrykket med de forskellige overflader. Sammensæt de forskellige former for denim med basisitems for ikke at skabe et alt for rodet look, og brug eventuelt et langt bælte som statement piece.

Bukser fra Zara // Jakke fra Levis