Sådan styler du tone-i-tone med cool teksturer

Leg med teksturer som fake fur, plisseringer og lak dette efterår – og gør det hele i én tone for at give dit outfit kant

Overflader og materialer som lak, fake fur, pailletter, plisseringer og frynser pryder i den grad Bitte Kai Rands efterårskollektion, som netop er landet online og i butikkerne. Der bliver leget med markante udtryk og silhuetter, der skaber opmærksomhed.

Snup tone-i-tone stilen fra de markante looks her, og se hvordan du skaber et modigt og skulpturelt outfit, der passer helt perfekt til de køligere måneder.

Strikkrave 699 kr. // Taske 1.199 kr. // Kjole 1.999 kr. // Alt fra Bitte Kai Rand

Der er intet som frynser, når det gælder om at tilføje et ekstra element af overraskelse og humor til dit outfit. Prøv stilen med en enkel, feminin kjole med lange ærmer og cool frynser.

Bukser 1.599 kr. // Hue XXX kr. // Anorak 2.499 kr. // Alt fra Bitte kai Rand

Gå all in på teksturer og miks forskellige materialer på kryds og tværs. Prøv for eksempel bløde, frynsede bukser sammen med en oversized latexjakke. Det giver en cool kontrast, der skaber et helt unikt look.

Klassiske elementer som pailietter, pels og plisseringer kan sagtens bruges på en nutidig og cool måde. Nedton looket med et par flade sko for at skabe en mere afslappet vibe.