Miss Costume giver dig tips til, hvordan du styler dit pandehår a la den australske skuespillerinde Rose Byrne.

Sådan styler du dit pandehår

Trine har fået klippet pandehår, men hvordan skal hun style det? Brevkasseredaktør Miss Costume giver tips

Kære Miss Costume

Jeg har endelig samlet mod nok til at få klippet pandehår, og jeg er rigtig glad for det. Men hvordan skal jeg style det, så det bliver siddende?

Hilsen Trine

Kære Trine

Tak for din mail - og tillykke med dit nye hår. For at sikre, at dit pandehår forbliver et pandehår og ikke deler sig væk fra ansigtet, skal du føntørre dit hår med en volumengivende spray, når du har vasket hår. Og ja, de fleste bliver nødt til at vaske og føntørre deres pandehår hver dag. Din styling-spray skal udelukkende virke stivende, da pandehåret bliver hurtigere fedtet, da det lægger direkte på panden og derfor ikke har behov for pleje.

Brug John fx Friedas Luxurious volume lavish lift root booster fra bund til spids af dit pandehår, og føntør dit hår lige ned i panden. Det giver et stivende hold, som ikke fedter eller kan ses på håret. Hvis du har en hvirvel, så brug en spidskam samtidig med, at du føntørrer dit hår lige nedad, så hvirvelen bliver lagt ned. Hvis dit pandehår bliver fedtet ud på eftermiddagen, er tørshampoo en sikker redning. Spray lidt i hele dit pandehår, og red det derefter igennem med en kam.

John Friedas Luxurious volume lavish lift root booster til 89 kr.

Tørshampoo fra Klorane til 110 kr.

Har du også et mode- eller skønhedsspørgsmål, så skriv til miss@costume.dk.