© Boss

Se hvordan Gigi Hadid bærer et af efterårets mest populære items

Har du ikke allerede denne beklædningsdel i klædeskabet, kan du roligt investere nu

Dette efterår ser vi mange spændende nye trends. Blandt andet er farven rød vendt tilbage, og vil dominere garderoben på både tøj og accessories. Men dette er ikke den eneste tilbagevendende trend. Der er nemlig en anden beklædningsdel, som hen over sommeren har sneget sig ind i garderoben igen, og som ser ud til at blive mere populær end nogensinde dette efterår. Dens popularitet ses blandt andet hos modehuset Boss, som netop har delt nogle backstage billeder med Costume fra deres Fall/Winter 23-kollektion.

© BOSS

I kampagnen ses prominente navne som Naomi Campbell, Suki Waterhouse og ikke mindst Gigi Hadid. De tre seje kvinder står alle i front for kampagnen, med det medfølgende motto: Bosses aren’t born. They are made.

Boss har derfor valgt tre stærke personligheder, der også kendes for deres gode stil, hvor især Gigi Hadid mange gange har inspireret til nye fund i garderoben – og hendes medvirken i denne kampagne, er ingen undtagelse. Gigi bærer nemlig en oversize herreinspireret vest, som understreger vestens popularitet dette efterår.

© BOSS

BOSS
Vest
2.999 kr.

BOSS
Bukser
1.999 kr.

Vesten kan både bæres i en mere kropsnær version, eller som her i en cool og oversize udgave i et uldent materiale, der passer lidt bedre til de dalende efterårstemperaturer. Du kan også lade dig inspirere af stylingen, som set her på Gigi Hadid, hvor vesten bæres med matchende bukser som et cool sæt, eller for eksempel parre din vest med jeans for et mere afslappet look.