© Tise

Shop bæredygtigt med ny app

App'en Tise er hurtigt blevet en succes blandt danske influencere. På Tise kan du sælge ud af din garderobe lige så personligt og æstetisk, som når du poster billeder på Instagram. Og som bonus behøver du ikke engang gå på kompromis med klimaet for at shoppe de seneste trends.

© Tise

Dermed er brugervenligheden i top, og derfor er det ikke mærkeligt, at influencere som Astrid Olsen, Freja Wewer, Cillemouse og Karoline Beltner sælger ud af deres garderober på netop Tise.

Danskerne køber i gennemsnit 35 procent mere nyproduceret tøj end resten af jordens befolkning, og hvis alle levede som os, ville vi have brug for tre jordkloder.

“Selvom modebranchen fokuserer på bæredygtighed, producerer de fortsat alt for meget tøj, og det går hårdt ud over klimaet. Så i takt med at vi bliver mere klimabevidste, er det tid til at se på vores egne vaner,” siger Celine Schrøder Knauer:

“En nem måde at blive lidt mere bæredygtig på er at shoppe secondhand. Med Tise håber vi, at alle kan få øjnene op for fremtidens shopping og opleve, hvordan secondhand ikke behøver at være et kompromis.”

Kilder: Danmark for målene – Genbrug og cirkulær økonomi og Faktalink – Tøjspild