Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skjermbilde-2020-04-22-kl.-15.02.20 © Tise

Shop bæredygtigt med ny app

App'en Tise er hurtigt blevet en succes blandt danske influencere. På Tise kan du sælge ud af din garderobe lige så personligt og æstetisk, som når du poster billeder på Instagram. Og som bonus behøver du ikke engang gå på kompromis med klimaet for at shoppe de seneste trends.

Først tog Tise de norske og svenske modeelskere med storm. Nu er appen, som mixer features fra Instagram med mode og omtanke, kommet til Danmark, hvor kendte influencere har omfavnet den. Det er der god grund til.

“Hvis du elsker mode og æstetik, men gerne vil være unik og klimavenlig, er Tise løsningen,” siger Celine Schrøder Knauer, chef for Tise Danmark:

“Der er ingen, som gider løftede pegefingre, men vi skal udfordre hinanden, så vi bliver bedre. På Tise er køb og salg af secondhand ligeså sjovt som at tjekke Instagram ud, men vi giver også vores brugere en stemme. Du tager nemlig forbrugermagten tilbage ved at vise din holdning til klimaforandringerne gennem dine shoppingvaner.”

Tise vil også gerne påvirke brugernes gode valg ved at inspirere til, hvordan du som bruger kan bevare din stil uden at lade dig friste af
hurtige trends. Og det virker: 80 procent af Tises brugere fortæller, at Tise hjælper dem med at tage bæredygtige valg.

tise_ © Tise

Som Instagram – bare med shopping

Ud over at vælge secondhand, der i sig selv er bæredygtigt, kan du som bruger se, hvor meget CO2 du sparer klimaet for, når du genbrugsshopper, og du kan sætte din konto til shop-stop og dele med dine følgere, at du i en periode ingenting køber eller kun køber secondhand. Men det er ikke kun den gode samvittighed, Tise har adresseret, forklarer Celine Schrøder Knauer:

“Selv garvede secondhand-shoppere kender følelsen af, at genbrugsbutikker og online-genbrug kan blive uoverskueligt. På Tise gør vi det lækkert at shoppe genbrug og være bæredygtig, og derfor kan brugerne præsentere deres items ligeså smukt, som var det Instagram.”

Brugernes profiler ligner også til forveksling Instagram-profiler, og det giver lyst til at udforske. Du kan både finde den seneste nye highstreet-mode og unikke vintagefund, og når du finder noget, du kan lide, kan du like og sammensætte dine egne inspirationslister, som dem du finder på Pinterest.

Frejaw
lauralawaetz

Dermed er brugervenligheden i top, og derfor er det ikke mærkeligt, at influencere som Astrid Olsen, Freja Wewer, Cillemouse og Karoline Beltner sælger ud af deres garderober på netop Tise.

Danskerne køber i gennemsnit 35 procent mere nyproduceret tøj end resten af jordens befolkning, og hvis alle levede som os, ville vi have brug for tre jordkloder.

“Selvom modebranchen fokuserer på bæredygtighed, producerer de fortsat alt for meget tøj, og det går hårdt ud over klimaet. Så i takt med at vi bliver mere klimabevidste, er det tid til at se på vores egne vaner,” siger Celine Schrøder Knauer:

“En nem måde at blive lidt mere bæredygtig på er at shoppe secondhand. Med Tise håber vi, at alle kan få øjnene op for fremtidens shopping og opleve, hvordan secondhand ikke behøver at være et kompromis.”

Kilder: Danmark for målene – Genbrug og cirkulær økonomi og Faktalink – Tøjspild

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev