© Maria Black / Baum und Pferdgarten af Sascha Oda / Notabene / Stine Goya

Shop designerens udvalgte items og støt Red Barnet

Costume og Anywear har teamet op med Maria Black, Baum und Pferdgarten, Stine Goya og Notabene i ugens auktion

Som et led i Costumes store SAVE-projekt, der støtter Red Barnet, holder vi i samarbejde med Anywear en række auktioner. Her kan du shoppe en række cool kendte danske kvinder og designeres garderober, hvor alle pengene fra salget går direkte til Red Barnet.

Der kommer nye auktioner hver uge frem til midten af juli, så hold øje på Costume.dk/save.

I denne uge er det designerne Maria Black, Stine Goya, Helle Hestehave og Rikke Baumgarten fra Baum und Pferdgarten og samt Notabene, vi har teamet op med.

De har hver doneret en style til auktionen – læs med herunder:

Maria Black, smykkedesigner: Earcuff fra Maria Black

“Med denne earcuff kan man skabe en illusion af fem piercinger – selvom man ikke har en eneste. Det har taget mange forsøg at få den til at sidde lige i skabet, men til gengæld er den nu min favorit i Helix-kollektionen."

Shop og støt earcuff'en her.

Helle Hestehave og Rikke Baumgarten, designere: Buksedragt fra Baum und Pferdgarten

“Buksedragten er lavet til vores SS16-show, som vi holdt på Langelinie Pavillonen. Kollektionen er inspireret af Patty Smith i hendes unge år, som hun fremstår i bogen Just Kids. Vi opfatter hende som en kvinde, der både er sart og drømmende på den ene side og stærk og rå på den anden. Dragten her rummer lidt begge dele.”

Se og shop buksedragten her.

Martin Friis, stifter af og designer hos Notabene: Loafers fra Notabene

“Vi vil gerne donere en Kim-loafer i en valgfri farve fra vores sommerkollektion. Loaferen er en af vores bedst solgte modeller og passer perfekt til det danske – til tider – ustadige sommervejr."

Se og shop skoene her.

Stine Goya, designer: Kjole fra Stine Goya

“Denne kjole bringer dejlige varme solrige minder frem i mig. Jeg havde en magen til med til Oman, da vi var afsted i marts. Det er den perfekte kjole til at smide over bikinien på vej til stranden."

Se og shop kjolen her.

Auktionen kører på Anywear.dk, og vil efterfølgende blive leveret af fragtfirmaet DHL, som har sponsoreret alle udbringninger.