© Kjole fra Baum und Pferdgarten / Nederdel fra Gestuz / Støvletter fra Zara / Stiletter fra Zara

Shop modefavoritter og støt Red Barnet

Byd på de fine items i ugens auktion, hvor der blandt andet er doneret en smuk kjole fra Baum und Pferdgarten og en nederdel i læder fra Gestuz

Som et led i Costumes store SAVE-projekt, der støtter Red Barnet, holder vi i samarbejde med Anywear en række auktioner. Her kan du shoppe en række cool kendte danske kvinder og designeres garderober, hvor alle pengene fra salget går direkte til Red Barnet.

I denne uge er det Costumes moderedaktion, tv-vært Camilla Ottesen og det danske brand Gestuz, vi har teamet op med.

De har hver doneret en cool style til auktionen – læs med herunder og giv dit bud:

Thora Valdimarsdóttir, moderedaktør: Støvletter fra Zara

“Jeg var en tur i Zara med min veninde, der også arbejder på Costume, Anne Mønsted, og så endte det med, at vi begge faldt for disse støvler. Det har været vores venindesko.”

Se og shop støvletterne her.

Gestuz: Lædernederdel

“Vi er glade for at være med til at støtte Red Barnet, derfor vil vi gerne bortauktionere det smukke Ember skirt fra vores Pre Autumn-kollektion. Nederdelen er i lækkert, blødt skind og perfekt til sommerbrune ben. Til efteråret får nederdelen nyt liv med et par nylonstrømper og en lækker strik."

Se og shop nederdelen her.

Jeanette Madsen, assisterende moderedaktør: Stiletter fra Zara

“Jeg er stor fan af highstreet, og det var kærlighed ved første blik, da jeg fandt disse skønheder i Zara. Mønstrene og farverne gav mig associationer til en gammel Balenciaga-kollektion, og jeg måtte eje dem - også selvom der egentlig ikke var råd til dem.”

Se og shop stiletterne her.

Camilla Ottesen, tv-vært: Kjole fra Baum und Pferdgarten

“Jeg er vild med tøj med dyreprint, og denne kjole er ingen undtagelse. Den har boet med mig i Sydafrika, hvor jeg boede med min familie. Når jeg har den på, så er det næsten som at være på den afrikanske savanne igen. Den kjole har de bedste minder.”

Se og shop kjolen her.

Auktionen kører på Anywear.dk, og vil efterfølgende blive leveret af fragtfirmaet DHL, som har sponsoreret alle udbringninger