© Won Hundred / Billi Bi / Custommade / H&M

Shop populære fund og støt Red Barnet

I ugens auktion kan du blandt andet få fingrene i en smuk kjole, der har været båret på den røde løber! Shop og støt Red Barnet med Costume og Anywear her

Som et led i Costumes store SAVE-projekt, der støtter Red Barnet, holder vi i samarbejde med Anywear en række auktioner. Her kan du shoppe en række cool kendte danske kvinder og designeres garderober, hvor alle pengene fra salget går direkte til Red Barnet.

Der kommer nye auktioner hver uge frem til midten af juli, så hold øje på Costume.dk/save.

I denne uge er det skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen og de danske brands Won Hundred, Billi Bi og Custommade, vi har teamet op med.

De har hver doneret en cool style til auktionen – læs med herunder:

Birgitte Hjort Sørensen, skuespillerinde: Kjole fra H&M Conscious Exclusive

Den smukke kjole er lavet af 63 % økologisk hør, 37 % silke og inderforet er lavet af recycled polyester. H&M Conscious Exclusive-kjolen blev båret af Birgitte Hjort Sørensen ved Bodil-prisuddelingen i 2015, hvor hun var nomineret som bedste skuespillerinde i en birolle for sin rolle som Julie i En du elsker.

Se og shop kjolen her.

Won Hundred: Skjortekjole

“Den hvide skjortekjole hedder Kelsey, og er fra vores pre AW16-kollektion, der er inspireret af filmen A Most Violent Year. Den er perfekt med et par jeans under eller med sommerbrune ben til."

Se og shop skjortekjolen her.

Billi Bi: Ankelstøvler

“Vi vil gerne donere vores støvle i slangeskindspræget læder fra vores sommerkollektion. De cool støvler passer perfekt til det danske – til tider – ustadige sommervejr."

Se og shop støvlerne her.

Custommade: Paillettop

“Toppen er en del af vores eksklusive By Numbers-kollektion, som er lavet af de fineste materialer og ofte håndsyet og produceret i et lille oplag. De er altid nummereret i nakken.

Red Barnet støtter udsatte børn i krise, hvilket må være noget af det vigtigste at støtte op om!"

Se og shop toppen her.

Auktionen kører på Anywear.dk, og vil efterfølgende blive leveret af fragtfirmaet DHL, som har sponsoreret alle udbringninger.