Shop tidligere kollektioner fra dine favoritbrands

Bæredygtighed og mode går hånd i hånd hos disse 3 danske brands, der gør det muligt at shoppe tidligere kollektioner til en reduceret pris.

PRE.LOVED GESTUZ
Siden 2008 har Gestuz fyldt vores garderober op med favoritter – og nu bliver det muligt, at få fat i de pieces, der måske blev udsolgt inden du fik fat i det eller give dine egne Gestuz styles nyt liv – i en andens garderobe. På Gestuz' nyeste initiativ, platformen Pre.loved kan du finde et have a gemte Gestuz skatte fra tidligere kollektioner, og til mindre penge.

"Med denim og læder, bliver looket og fornemmelsen ofte bedre, når det er blevet gået i. Du kan derfor ende med pieces, der fungerer endnu bedre efter at være blevet solgt videre en, to eller tre gange. Jeg er ekstremt inspireret af de vintage pieces, jeg finder rundt omkring i verden, og med denne platform er det som om, at vi går full circle," siger Sanne Sehested, der er kreativ direktør hos Gestuz.

Her er vores 4 udvalgte favoritter fra Pre.loved:

GANNI Repeat
Ganni har efterhånden slået sig godt og grundigt fast som et brand, der går forrest, hvad angår ikke bare tendenser, men også bæredygtighed og ansvarlighed. Og det støttes op af to af deres koncepter, nemlig butikken Ganni Postmodern på Christianshavn, hvor du kan shoppe tidligere kollektioner. Samt på platformen Ganni Repeat, hvor du kan leje dine Ganni favoritter, både nye og gamle.

Vi har forelsket os i disse 4 styles:

Soulland retrade

Soullands retrade koncept adskiller sig fra de andre to, dog er det ikke mindre bæredygtigt. På Soullands website bytter du dine tidligere køb til en kredit, som du kan bruge på nye varer på Soullands webshop.

Pak dine Soulland varer, aflever pakken, køb noget nyt. Nemt, bæredygtigt og forfriskende. Klik her.