dansk mærke icon visions
© Icon Visions

Snart vil du se dette danske mærke overalt

Kender du Icon Visions? Lad os introducere dig for et nyt mærke, som uden tvivl vil blive populært blandt stilbevidste kvinder

Den danske modeverden står aldrig stille, og det betyder en konstant strøm af inspirerende tendenser og nye mærker. Senest har vi fået øjnene op for et nyt brand, hvis visuelle identitet og design viser lovende takter for fremtiden.

Med referencer til både 90'erne og 00'erne laver mærket Icon Visions opsigtsvækkende design, som skiller sig ud fra mængden. Bag det nye brand står Cecilie Jørgensen, stifter af succesmærket Cecilie Copenhagen, som med Icon Visions viser en helt nye side af sit designtalent.

Cecilie Jørgensen har samarbejdet med Sophie Linnemann om de nye styles, og i fællesskab har de unge talenter blandt andet skabt gudesmukke kjoler, sæt, tasker, scrunchies og undertøj.

Icon Visions kandiderer til at blive et populært mærke i Danmark, og hvis du vil have fingre i det før alle andre, skal du lægge vejen forbi Iconvisions.net, hvor priserne rangerer mellem 75 og 2.596 kroner.