© @amaliestar

Stjæl stilen fra Amalie Star

Influencer, Amalie Star, ved lige præcis, hvad hun skal gøre for at sammensætte et balanceret outfit – og selvom hendes stil er domineret af neutrale nuancer, formår hun alligevel at skabe opsigtsvækkende looks. Få hendes bedste stylingtips lige her.

Amalie Star er en fashion-inspiration for hendes 340.000 følgere på Instagram, og hun gør sin stil relaterbar ved at mixe og matche casual items med "dressed up" elementer – og vi på redaktionen er kæmpe fans af hendes æstetik. Her får du en grundig guide af stjernen selv til, hvordan du kan stjæle hendes tøjstil.

"Det er svært for mig at nævne én person, som inspirerer min stil, for det er virkelig bare fra det, jeg ser på Pinterest eller Instagram, eller fra dem jeg ser gå på gaden under modeugen eller gennem magasinerne – og jeg får også meget inspiration fra mine venner. Venner som Ruby Lyn, Emilia Silberg, Renee Bellerive, Lucy Rae McFadin og mange flere. Jeg får også inspiration fra influencers og kendte som Josefine Hj, Bella Hadid, Cindy Kimberly, Kate Moss, Devon Carlson og så videre. Jeg går ikke engang med så mange farver som de fleste af disse kvinder, men jeg inspireres især af den måde de styler tingene på – og silhuetterne, mærkerne, materialerne, mønstrene giver også en masse inspiration i sig selv!"

"Jeg vil beskrive min stil som 'nem', da det er basic 'dressed up', eller bare meget enkle pieces. Jeg går meget i denim og neutrale toner. Jeg ville ønske, at jeg var den type pige, som køber vintage eller 'archival' items, men det er noget, jeg endnu ikke har forgrenet mig til."

"Hvad der er vigtigst for mig, når jeg sammensætter et outfit, afhænger af begivenheden – hvis jeg skal ud og spise en hyggelig middag med pigerne, kan jeg lige så godt gå 'full in' og iføre mig en nederdel på størrelse med et bælte sammen med en mesh-top eller en kort jakke. Hvis jeg bare skal en tur i byen, er det det stik modsatte – baggy jeans, oversized jakke og nogle fede sneakers. I øjeblikket er jeg besat af Sambas/Gazelles fra Adidas."

"Det er vigtigt for mig at være komfortabel (hvilket jeg ærligt talt kan være i næsten alt, hvis jeg føler mig selvsikker), men stadig føle mig 'dressed up'. Så det vil enten være at bære noget super simpelt – som et par jeans og en top, der passer til – men så kombinere det med spidse hæle eller en designertaske og smykker."

"Jeg har mærker, som jeg elsker, men som jeg endnu ikke har købt noget fra – f.eks. Jade Cropper, deres SS23 var vanvittigt godt! Jeg elskede opmærksomheden på detaljerne. Jeg kan også virkelig godt lide Miu Miu med deres cropped blazere, minikjoler og ballerinasko – de har virkelig forbedret sig i år. Et mærke, som jeg elsker, og som jeg faktisk ejer noget fra, er Diesel. Som en joke kaldte jeg mig selv 'Diesel Girl', og hver gang jeg lagde noget op i Diesel, kommenterede mine fans og kaldte mig 'Diesel Girl' – jeg elsker deres denim, deres tasker, deres chrome og deres bælter."

"Jeg har lige købt Givenchy Shark Lock Boots i sort læder, og de har stået på min ønskeliste i evigheder – så jeg besluttede mig for endelig at købe dem til min 20-års fødselsdag. Jeg er SÅ glad for dem, og jeg kan ikke vente med at bære og style dem. Mit næste køb bliver nok en jakke fra Eytys, der hedder 'Patti'. Min veninde, Sam, tog mig med til butikken i London, og jeg faldt øjeblikkeligt for jakken. Jeg har brug for den i min garderobe, så jeg er faktisk ikke helt sikker på, hvorfor jeg ikke har købt den endnu."

"Jeg vil sige, at det bedste køb er det, man bruger mest – mine Acne Studios Loose Fit Jeans i lyseblå. Jeg købte dem under SS23 modeugen i København, og jeg har haft dem på hele tiden siden. De sidder så godt på mig, og nuancen af denim passer også til næsten alt! Derudover, elsker jeg virkelig min Louis Vuitton taske i denim, som min mor gav mig. Jeg bruger den meget ofte, da den også passer til næsten alt på trods af, at det er en denimtaske – plus, den kan løfte ethvert look!"