Dagbog fra Roskilde Festival – dag 3

Det var næstsidste dag, varmt, som var det sydpå, tilsat den dér dejlige og genkendelige, kærlige stemning som kun Roskilde Festival kan levere

Sol
1 / 11

Sol

Dagen på Roskilde Festival startede en smule sent. Jeg var på arbejde, og skulle med toget om eftermiddagen, men det stoppede på Østerbro. Og manden i højtaleren, kunne ikke sige hvornår det ville køre igen. Så min kæreste og jeg hoppede i en taxa og betalte de 700 kroner, det koster at komme til pladsen. Lige i tid til Lars H.U.G., som spillede på Arena i flot nystrøget skjorte. Efter koncerten - og en lille tåre til 'Elsker dig forevigt' trillede ned af kinden - spurtede vi over til Orange Scene, hvor amerikanske Kendrick Lamar spillede en koncert, som potentielt er den bedste jeg nogensinde har set.

Teisbæk
2 / 11

Teisbæk

Min dejlige veninde, Pernille Teisbæk, som blogger og styler til hverdag. Pernille har en flot strik på fra H&M tilsat seje moves.

Lotte & Teisbæk
3 / 11

Lotte & Teisbæk

Hvor heldig har man lov at være? Her ses de smukke og kloge veninder Charlotte Jagd og Pernille Teisbæk.

Steph
4 / 11

Steph

Stylist og modeblogger Stephanie Gundelach, med kæreste og skuespiller Jonathan Harboe var også vilde med Kendrick Lamar. Stephanie er i øvrigt en af de oprindelige stiftere af Anywear.dk, som vi netop har overtaget. Her kan du gøre fejlkøb til optur for andre. Tilbage til Roskilde...

Camilla
5 / 11

Camilla

Storvildtjæger og tv-vært Camilla Ottesen.

Nadia
6 / 11

Nadia

Min veninde Nadia Temani til Kendrick Lamar.

Sune
7 / 11

Sune

Efter den fantastiske oplevelse på Orange Scene gik vi ud, for at spise lidt mad. Min fisk smagte for meget af fisk, så jeg drak en del fadøl i stedet. Heldigvis var mit selskab i top. Nadia Temani med Sune Wagner og Majbritt.

Lulu
8 / 11

Lulu

Lulu Henckel fra YouHeShe.com.

Coco
9 / 11

Coco

Et vaskeægte starstruck moment for mig. Her ses selveste Coco fra Quadron, som er mindst lige så sød, som hun er dygtig. Med sig har hun en ven.

Karl
10 / 11

Karl

Efter maden gik vi ud til Orange Scene igen for at se Disclosure. Det var noget fikumdik. Jeg forstod det slet ikke. Til gengæld rendte jeg ind i Wood Woods Karl Oskar her i selskab med blond ven og pr-dame Anika Agerled.

Headbangin
11 / 11

Headbangin

Efter sådan en fjollet omgang på Orange Scene skulle der noget ordentligt headbanging til at ryste det af sig. Det kunne det polske heavy metal-band Decapitated heldigvis levere. På vej retur fra koncert nåede vi også Mew. Det var rart. Og så gik turen hjem i taxa - det koster 1000 kroner den anden vej.

Mere om Streetstyle? Få Costumes nyhedsbrev